Hoofdgerechten

Grote dieetsalade om elke dag te eten, dankzij haar ben ik meteen 2 kg afgevallen

40views

Ik volg nu al een paar weken een dieet om af te vallen en mijn beste vriend tijdens de lunch is deze salade. Dankzij dit gerecht ben ik twee kilo meer afgevallen dan ik had gedacht.

We zijn ons allemaal bewust van het feit dat het volgen van een afslankdieet zeker niet gemakkelijk is, maar tegelijkertijd kan het voordelen hebben die op geen enkele manier onderschat mogen worden. Een praktisch voorbeeld om te begrijpen wat we zeggen, en dat is niet toevallig, is het weekmenu, om alles zo goed mogelijk te plannen, maaltijd na maaltijd.

Ooit stelde mijn voedingsdeskundige me voor om ook deze salade toe te voegen, die perfect is om van te genieten in de zomer en zelfs in de lente. Inderdaad een heel eenvoudig recept.

Recept voor dieetsalade voor de lunch

Ja, zoals we al eerder hebben uitgelegd, kun je door het plannen van je eetweek geld besparen op boodschappen in de supermarkt en daarbuiten. Plannen zal je veel meer helpen om je aan je dieet te houden en resultaten te boeken in de kortst mogelijke tijd. In mijn dagelijkse dieet kun je ook deze grote salade toevoegen die je maakt met de volgende ingrediënten:

1 venkel,

50 gram granaatappel,

een halve Tropea ui.

Met dit dieet verlies je meteen veel kilo’s

De perfecte mix van venkel, granaatappel en ui zorgt ervoor dat we een maaltijd hebben met heel weinig calorieën en die in staat is om de darm en het spijsverteringsstelsel te stimuleren, zodat we de extra kilo’s gemakkelijker kunnen verdrijven. Bovendien zijn alle drie de voedingsmiddelen rijk aan antioxidanten en worden ze beschouwd als perfecte vetverbranders, waardoor we ze elke dag kunnen eten zonder schuldgevoel.

We beginnen de bereiding in ons recept met de ui, die fijngehakt moet worden en minstens 20 minuten in een kom met water moet liggen, de tijd die nodig is zodat wanneer we hem bij onze salade gaan serveren, hij geen bron van onnodige tranen wordt. Daarna wassen we de venkel goed en schillen we de voorgeschreven hoeveelheid granaatappel, waarna we verder gaan met het samenstellen van onze salade.

LEES OOK ->

Laten we de venkel nemen en fijnsnijden, we kunnen hem ook raspen in een grofmazige rasp, voeg hem dan toe aan onze in reepjes gesneden ui en ook het handje granaatappel, besprenkel met olie en citroen en serveer direct op tafel bij een hoofdgerecht van vlees of vis.

In feite is deze salade zo lekker dat je er sprakeloos van zult worden en hij is perfect voor elk dieet, daarom kun je hem zo vaak eten als je wilt!

LEES OOK ->

LEES OOK ->

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.