Nagerecht

Heerlijke karamel Bon Bons, klaar in slechts 60 seconden: echt onweerstaanbaar

69views

In feite kunnen we de geleivruchtensoort namaken om een onaangename keelpijn te genezen, we kunnen een paar lekkere maken om aan te bieden aan bezoekende vrienden.

Zelfgemaakte snoepjes

Hoewel snoep geen alledaags voedsel is, wie heeft er geen pakje snoep in de bora of in de auto? voor een plotselinge aanval van honger, of wanneer we niet zeker weten of onze adem wel goed geparfumeerd is

Onze smaakpapillen zijn erdoor gewonnen en soms helpen ze om het goede humeur te herstellen.

Het is geen toeval dat aan de kassa’s van supermarkten, tabakswinkels en dergelijke de uitstalling van snoep in de vorm van snoep onmiskenbaar is.

We zijn echter vaak huiverig om te kopen, en vooral voor onze kinderen, omdat

Overmatige consumptie ervan kan na verloop van tijd leiden tot problemen zoals:

 • Het kan de proliferatie van bacteriën in de mond bevorderen, vooral als men de mondhygiëne niet goed verzorgt;
 • hun hoge suikergehalte, en het daaruit voortvloeiende hoge suikergehalte, kan bijdragen aan gewichtstoename, vooral als de verhouding met de rest van het voedsel onevenwichtig is;
 • is aangetoond dat een overmatige inname van suiker in het lichaam kan leiden tot het ontstaan van . Het is een ziekte die wordt gekenmerkt door een hoge bloedsuikerspiegel.

Daarom is het het beste om de consumptie van industriële zoetwaren te beperken en in plaats daarvan misschien

Bon Bon Bon

Dit gezegd hebbende, de snoepjes waar we dol op zijn kunnen thuis worden gemaakt omdat ze gemakkelijk te maken zijn, en niet te vergeten dat ze ook gezonder zijn omdat

We kunnen deze kleine snoepjes ook maken door onze favoriete smaak te kiezen, met echte ingrediënten die geen

Omdat het een veel voorkomende wens is om thuis snoepjes te maken, komt het recept van vandaag uit de Let’s find out from beyond the Alps hoe ze worden gemaakt, de ingrediënten die nodig zijn en de bereidingstijd.

Karamel bon bons

Trefwoord Karamel Bon Bon
Totale tijd 2 uren 25 notulen

Ingrediënten

 • 250 gr griessuiker
 • 60 gr boter
 • 150 ml crème

Instructies

 • We beginnen de bereiding van onze karamel Bon Bons door de 60 gram boter in een pan met antiaanbaklaag te doen en zodra deze begint te smelten, voegen we de 250 gram basterdsuiker toe.

 • Roer met een houten lepel en laat de basterdsuiker volledig oplossen in de gesmolten boter, meng goed, maar zonder het te laten plakken of verbranden.

 • We werken op een medium fornuis en zodra de suiker een mooie bruine kleur heeft gekregen, zijn we klaar om de 150 ml room toe te voegen.

 • We roeren de ingrediënten totdat het een dikke, stroperige substantie wordt, zo dik dat als je met een lepel aan de room ’trekt’ je de bodem van de pan zou moeten zien.

 • Op dit punt gieten we het in een vierkante vorm, die we van tevoren hebben bekleed met bakpapier en laten het afkoelen op kamertemperatuur, waarna we de vorm maar liefst 2 uur in de koelkast zetten.

 • Terwijl de room voor het maken van de karamel Bon Bons aan het stremmen is, kunnen we papieren vierkantjes uitknippen en klaarmaken om de snoepjes later in te verpakken.

 • We nemen het bakpapier uit de vorm en nadat we het caramelvierkant hebben vrijgemaakt, spreiden we het uit en snijden het met een mes in kleine staafjes die we weer insnijden om er vierkantjes van te maken die we in het eerder gesneden papier wikkelen.

 • Op deze manier kunnen we onze zelfgemaakte karamel op een handige en praktische manier meenemen.

Zelfgemaakte snoepjes

Zoals we net hebben gelezen, zijn zelfgemaakte snoepjes heel gemakkelijk te bereiden en kunnen ze allemaal worden aangepast aan onze persoonlijke smaak.

Deze in het bijzonder doen erg denken aan het hebben van een voorraadje thuis, of het meenemen ervan verpakt in kleine vierkantjes vetvrij papier, doet je weer voelen als een kind, plus we kunnen ze maken in alle vormen en smaken, zoals het maken van sommige , in dit geval zullen we isinglass moeten gebruiken, maar de goedheid van de ingrediënten is verzekerd.

Dus als je zin hebt in snoep, hoef je alleen maar je favoriet te zoeken en aan de slag te gaan!

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.