Nagerecht

Het ijsseizoen begint: Pavesini ijs arriveert

86views

Het ijsseizoen

Steek je hand op als je niet van ijs houdt. Het is synoniem met zomer, zorgeloze, warme en zonnige dagen. Er zijn mensen die altijd dezelfde smaak nemen en nooit nieuwe culinaire sensaties willen uitproberen, en mensen die waaghalzen zijn en graag nieuwe smaken uitproberen. Als je tot de tweede categorie behoort, dan is dit het artikel voor jou want we staan op het punt om je de nieuwe smaken te onthullen die deze zomer 2024 gelanceerd zullen worden door de gebundelde krachten van Algida en Barilla.

Voor het eerst zullen de geliefde koekjes worden omgetoverd tot heerlijk fris ijs om van te genieten op warme en zwoele zomerdagen.

Het is al een tijdje geleden dat Algida en Barilla hun krachten hebben gebundeld om de ijswereld te veroveren en de Italiaanse markt te domineren. Na de lancering van Ringo, Gocciole, Pan di Stelle en Togo ijsjes, is het dit jaar de beurt aan het

De creativiteit van deze twee merken heeft de ijswereld volledig vernieuwd en nieuw leven ingeblazen in een sector die decennialang vast leek te zitten aan de gebruikelijke iconische tijdloze ijssmaken.

Dus naast de , zullen we deze zomer ook de en de zien in maxi-packs of in kuipjes handig om per lepel te eten. Perfect voor als je gasten thuis hebt en geen zin hebt om een dessert klaar te maken, koop dan gewoon een grote bak en klaar is kees.

Het succes van de ijsjes van Algida en Barilla

Het huwelijk tussen Algida en Barilla, twee bekende reuzen in de voedingsindustrie, heeft geleid tot veel nieuwe diepvriesdesserts die de afgelopen vijf jaar miljoenen Italianen voor zich hebben gewonnen. We hebben het over ijs met een smaakje. Bijna elk iconisch koekje waar Italianen dol op zijn, is omgetoverd tot zijn eigen gelatoversie.

Deze zomer is het de beurt aan de beroemde Pavesini koekjes om een ijsversie te worden in een verrassende nieuwe romige en koude tiramisu-smaakvorm.

We moeten ze gewoon proberen en kijken of ze de smaaktest doorstaan of dat we trouw blijven aan de iconische Algida-ijssmaken die al een halve eeuw de favoriet zijn van Italianen en aan de nieuwste smaken die zijn gelanceerd Gocciole, Pan di Stelle, Togo en Oreo.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.