Hoofdgerechten

Ik rooster de paprika’s in de airfryer, maar ik bak ze niet, ik fileer ze en serveer ze zo, slechts 160 calorieën

41views

Ik rooster de paprika’s in de airfryer, maar ik verwarm ze niet opnieuw, ik fileer ze en serveer ze zo, slechts 160 calorieën, dieet en super lekker.

Paprika’s, ik ben er dol op! Ik zou ze in industriële hoeveelheden eten op alle manieren die jij kent om ze te bereiden. Paprika’s hebben de eigenschap om perfect te zijn bij elke tweede gang, ze hebben een geur die je van mijlenver herkent, en het belangrijkste is dat ze niet gebakken hoeven te worden. Ik maak ze bijvoorbeeld in een salade, met olie, zout, gehakte agito, citroen en olijfolie.

Met dit recept kunnen we ze perfect schillen en dan gewoon serveren, zonder ze in olie te bakken. Als je merkt dat de paprika’s de olie al laten trekken en ongelooflijk uniek zijn

Pasta met paprika’s, ontveld in een airfryer

Vandaag koken we paprika’s die niet worden gefrituurd en gesauteerd, maar heel licht en heerlijk zijn als ze op deze manier worden bereid.

Ingrediënten

3 grote paprika’s

zout

olie

Ik rooster de paprika’s in de airfryer, maar ik bak ze niet, ik fileer ze en serveer ze zo, slechts 160 calorieën. Werkwijze

Heel gemakkelijk. Neem de paprika’s en was ze goed onder stromend water, snijd ze in tweeën en verwijder de interne filamenten en zaden. Spoel ze nog een keer en leg ze dan op een schone theedoek. Neem het mandje van de airfryer en bekleed het met bakpapier. We leggen de paprika’s erop en zetten hem 20 minuten aan op 200 graden en keren de paprika’s halverwege om. Zodra de paprika’s gelijkmatig geroosterd zijn. Als de paprika’s gaar zijn, haal je ze uit de oven.

lees ook:

Zo maak je geroosterde paprika’s in een airfryer

Ik rooster de paprika's in de airfryer, maar ik bak ze niet, ik fileer ze en serveer ze zo, slechts 160 calorieënLaat even afkoelen en verwijder dan het velletje. Dit gaat perfect en gemakkelijk. Laten we zeggen dat dit alles is, en zoals je ziet kan iedereen het. Eenmaal geschild, leggen we ze op een dienblad en kruiden ze zoals we willen, met wat olie en zout en misschien zelfs een kneepje citroen of gewoon zout en olie.

lees ook:

lees ook:

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.