Hoofdgerechten

Je eet nooit meer de gekochte: het recept voor panchobrood, ideaal voor de zondagse dip.

44views

Er zijn onderdelen van een recept die de kern van de bereiding vormen en waarvan het succes of falen van een gerecht afhangt. Bijvoorbeeld de pancho brood is een van de belangrijkste elementen in de bereiding, omdat het de textuur van het recept bepaalt.

Daarom raden kookexperts aan om hier thuis een versie van te maken, zodat je zeker weet dat je de juiste luchtigheid en de ideale grootte van het brood krijgt. pancho brood dat gemakkelijk in elkaar te zetten en te eten is. Voor deze bereiding zijn niet al te veel ingrediënten of stappen nodig..

De ingrediënten voor het maken van de pancho broden zijn:

  • 500gr 0000 bloem
  • 10g droge gist
  • 100ml warme melk
  • 100ml water
  • een ei
  • 40gr melkpoeder
  • Een eetlepel zout
  • Een theelepel suiker

Panchobrood maken

De eerste stap bestaat uit het toevoegen van de aangegeven hoeveelheid warme melk, het water en het ei in een kom. Meng goed tot alle ingrediënten gecombineerd zijn. Voeg vervolgens in een andere, grotere kom de bloem toe en maak in het midden ruimte voor het bakpoeder, terwijl het zout rond de bloem moet worden toegevoegd.

Het is belangrijk om op te merken dat het zout en de gist niet gemengd kunnen worden, omdat dit zou kunnen voorkomen dat de gist activeert. Voeg in het midden de poedermelk en suiker toe. Voeg geleidelijk de bereiding toe met de melk in het midden.

Meng tot een deegachtige consistentie is bereikt. Wanneer je dit punt bereikt hebt, breng je de bereiding over naar een plat oppervlak en meng je de ingrediënten met behulp van je handen. Als het klaar is, verdeel je het deeg in 6 porties en vorm je kleine balletjes die je bedekt met een keukenhanddoek en 10 minuten laat rusten.

Als de tijd verstreken is, rek je ze uit en rol je ze tot een soort cilinder. Leg ze in een ovenschaal, met een tussenruimte, en laat nog eens 10 minuten rusten. Bak ze vervolgens 10 minuten op 180°C. Om ze goudbruin te maken, kun je het oppervlak van het deeg het beste bevochtigen met een met melk geklopt ei.

Als ze klaar zijn met bakken, wacht dan tot ze afgekoeld zijn om ze uit elkaar te halen en de uiteinden gelijk te maken. Met dit recept maak je 6 grote hotdogbroodjes. Als je een kleinere versie wilt, kun je de deegcilinder in tweeën delen om porties van normale grootte te krijgen.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.