Nagerecht

Koekjes met yoghurt, kokos en chocolade: klaar in slechts 2 minuten

102views

Er gaat niets boven het onderstaande recept om jong en oud blij te houden. Houd de verbazingwekkende .

De koekjes en hun Romeinse oorsprong

Van de banketbakkersproducten die praktisch overal ter wereld te vinden zijn, vallen ze bij iedereen in de smaak dankzij hun veelzijdigheid en het feit dat ze echt op duizenden verschillende manieren bereid kunnen worden.

Wat hun oorsprong betreft, is het zelfs voor experts niet eenvoudig om een definitief en zeker antwoord te geven. Hoe dan ook, er zijn enkele andere.

Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die denken dat hun oorsprong te danken is aan de beroemde Romeinse gastronoom . Het eerste recept in deze zin wordt vaak toegeschreven aan deze belangrijke figuur.

In die tijd was de procedure echter heel anders. Experts melden dat het gebruikelijk was om het te koken en vervolgens te bakken en in kleine stukjes te snijden.

Maar afgezien van deze fascinerende veronderstellingen, en terugkomend op het heden, willen we er een voorstellen die de hele familie kan proeven.

Yoghurt koekjes

Yoghurt koekjes

Trefwoord Yoghurt koekjes

Ingrediënten

  • 140 gr Griekse yoghurt
  • 100 gr geraspte kokos
  • 90 gr kokosnoot om te malen
  • pure chocolade chips

Instructies

  • Doe eerst 100 gram geraspte kokos, de Griekse yoghurt en de pure chocoladeschilfers in een grote kom. Meng tot een glad en homogeen mengsel.

  • Klop nu wat kokos en maak dan balletjes met het mengsel dat je net daarvoor hebt gemaakt. Rol ze vervolgens in de gemalen kokos.

  • Zet ze tot slot 15 minuten in de koelkast.

  • De yoghurtkoekjes zijn klaar om van te genieten.

Drankje voor bij de yoghurtkoekjes

Deze die we zojuist hebben voorgesteld zullen het water in de mond doen lopen bij het hele gezin.

Je kunt ze bijvoorbeeld aanbieden als een lekker tussendoortje, misschien vergezeld van .

Als je echter gasten hebt, kun je ook kiezen voor iets smakelijkers voor het volwassen publiek. In dit geval zul je zeker een goede indruk maken als je combineert Gele muskaatwijn.

Je zult zien dat als je deze eenmaal hebt opgediend, er waarschijnlijk in een oogwenk geen kruimel meer over is. Onthoud dus dit uitstekende recept dat heel gemakkelijk thuis te maken is.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.