Hoofdgerechten

Mijn oma bereidt paprika’s altijd op deze manier, ze halveert de tijd en maakt niets vies, haar geheim is dit!

38views

Je maakt paprika’s ook zo klaar als mijn oma, ze halveert de tijd en je maakt niets vies, ze heeft een geheim dat ik met je deel.

Mijn oma is bij de tijd, ze besloot de air fryer te kopen nadat ze naar mijn advies had geluisterd en ik moet zeggen dat ze tot nu toe tevreden is, het lukt haar om veel lekkere dingen klaar te maken.

Ze experimenteerde met het koken van paprika’s. Vroeger roosterde ze ze op de grill of zette ze de oven aan, maar de kooktijd was veel langer. Het gebruik van de airfryer bracht een revolutie teweeg in de manier van paprika’s koken. Na het roosteren laat mijn oma ze afkoelen en kruidt ze ze. Het enige wat overblijft is het recept van de air fryer stap voor stap volgen!

Paprika’s in een paar minuten gebakken in de airfryer, dat scheelt eten

Mijn oma maakt een salade van paprika’s nadat ze ze in de airfryer heeft gebakken. Dit bijgerecht is veelzijdig en kan bij elk hoofdgerecht. Denk aan vlees, vis, kaas en eieren, je hebt keuze genoeg. Als er restjes over zijn, zet ze dan in een luchtdichte verpakking in de koelkast en consumeer binnen een paar dagen. Hier is het recept om stap voor stap te volgen, je zult zien dat het een succes wordt.

Ingrediënten voor 4 personen

5 paprika’s van verschillende kleuren
1 teentje knoflook
sap van een citroen
fijn zout naar smaak
groene olijven q.b.
extra olijfolie van eerste persing q.b.
wat verse peterselie

Procedure voor oma’s paprikasalade

Om dit bijgerecht te bereiden, raden we aan de paprika’s goed te wassen, ze onder stromend water te leggen en ze vervolgens met keukenpapier af te drogen. Leg ze in het mandje van de airfryer en bak ze 20 minuten op 200 °C, maar we raden aan om ze halverwege om te draaien.

Verwijder ze zodra ze gaar zijn en ontvel ze, als je niet weet hoe je dit snel moet doen. Verdeel de paprika’s in tweeën nadat je het kapje hebt verwijderd, verwijder de zaadlijsten en zaadlijsten. We kunnen de paprika’s in reepjes snijden.

Lees ook:

Lees ook:

In een kom doen we de gehakte knoflook, voegen we de extra vierge olijfolie, zout en wat gehakte peterselie toe. Roer en giet het dan direct in de paprika’s en serveer.

Eet smakelijk!

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.