Nagerecht

Pasen 2024, Carlo Cracco’s chocolade-ei: met passie en vakmanschap gemaakt | Prijs

141views

Kunstgemaakte chocolade voor Pasen

Een ei van 400 gram dat evenveel kost als het ei dat dit jaar wordt voorgesteld voor Een glad oppervlak met een iconisch wapenschild, Carlo Cracco’s beroemde gestileerde C, en een speciale verrassing binnenin: dit is Maestro Carlo Cracco’s voorstel voor dit paasfeest.

Hij stelt het voor op zijn twee varianten, twee klassieke en tijdloze smaken. Er is dus niet veel keuze, hij denkt niet dat Italiaanse consumenten nog meer speciale smaken hebben. Hij stelt alleen twee klassieke smaken voor. Hij stelt een heel eenvoudig ei voor met 60% cacao, vanillearoma, vanilleboter en kleurstoffen, of een zachtere, delicatere smaak met 36% cacao. Zowel de melk- als de pure chocolade-eieren kosten €60 en wegen 400 gram.

Andere voorstellen voor Pasen 2024 door Carlo Cracco

Naast de , op Carlo Cracco’s e-shop is het mogelijk om de handtekening van de grote Italiaanse chef-kok te kopen. De doos bevat 4 producten waaruit je kunt kiezen uit verschillende smaakvarianten en kosten. Zo is er een colomba waaruit je kunt kiezen uit de klassieke Colomba, Colomba ai tre cioccolati en Colomba al pistacchio en een chocolade-ei waaruit je kunt kiezen uit een ei van melkchocolade en een ei van pure chocolade. Naast de duif en het paasei is er ook keuze uit verschillende smaakvarianten in de doos: pure chocolade, melkchocolade, witte chocolade en karamelchocolade.

Tot slot is er in de paasdoos ook keuze uit verschillende smaken cremino pistache, melkchocolade met hele hazelnoot binnenin, pure chocolade met hele hazelnoot binnenin, witte truffel en kokos. De smaken zijn te onderscheiden door de kleur van de folie op het ei.

Het enige wat je nog hoeft te doen is je over te geven aan de jouwe en het Carlo Cracco chocolade-ei te kiezen dat je het lekkerst vindt en wat je op je paastafel wilt zetten.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.