Hoofdgerechten

Tonijnnuggets: ongelooflijk makkelijk te maken voor een snelle lunch of diner

44views

We hebben vaak niet de vrije tijd die we zouden willen hebben om allerlei heerlijke gerechten te bereiden, of het nu voor de lunch, het diner of zelfs het dessert is. Dit is echter geen belemmering om in een paar minuten een heerlijke snelle lunch of diner te bereiden, zoals het geval is met sommige nuggets tonijn nuggets.

Het beste is, naast de korte bereidingstijd, dat je maar 4 ingrediënten hoeft te gebruiken bij deze bereiding.

Noteer alles wat je nodig hebt om deze lekkere te bereiden en verras de kinderen met een perfect gerecht om thuis van te genieten of waar dan ook, want we kunnen ze meenemen in een bakje zodra ze klaar zijn.

Ingrediënten:

150 gram tonijn uit blik

120 gram roomkaas

100 gram paneermeel

5 eieren.

Uitwerking:

Als eerste stap om je nuggets Wat je gaat doen is al het water uit het blikje tonijn halen en het overgieten in een grote bak.

De , voeg de roomkaas toe om met dit mengsel kleine balletjes te vormen, die je vervolgens in de eerder losgeklopte eieren rolt en tot slot in het paneermeel..

Als je eenmaal je klompjes tonijn nuggets, gewoon Je hoeft ze alleen maar een voor een op een pan met hete olie te leggen en ze aan beide kanten goudbruin te bakken.. Op deze manier is het proces klaar. Je kunt ze serveren met mosterd, mayonaise of een andere saus naar keuze.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.