Nagerecht

Top 5 beste supermarkt paasduiven onder de 25 euro

147views

Paasduiven 2024 kopen in de supermarkt

De 10 die we hebben geselecteerd verschillen erg van elkaar, zowel qua afwerking als qua prijs natuurlijk. Ook de gebruikte ingrediënten en het productieproces veranderen. De liefhebbers van de klassieke amandelduif hebben veel meer keuze als ze een kwaliteitsvolle zuurdesemduif in de supermarkt willen kopen en geen ambachtelijke duif in .

Wel moet gezegd worden dat er in vergelijking met vroeger steeds meer duiven met verschillende smaken in de supermarkt te vinden zijn, zoals duiven met wilde bessen, pure of melkchocolade, amandelen of . Een teken dat de markt zich uitbreidt om tegemoet te komen aan de smaak van alle consumenten, niet alleen de meerderheid.

Welke duif moet je dit jaar in de supermarkt kopen?

Laten we beginnen met de duif die €16,90 kost. Het is gemaakt met een rijpingstijd van 20 uur en ingrediënten van topkwaliteit, zoals eersteklas boter, Italiaanse eieren van scharrelkippen en vanille uit Madagaskar. Er is zowel de klassieke amandel en chocolade variant als de abrikoos en gianduja variant.

De tweede optie om te overwegen is het , beroemde Milanese bedrijf. Dit jaar kun je naast de klassieke variant vijf exotische smaken in de supermarkt vinden: kokos en dubbele chocolade, of pistachenoten, abrikozen en ananas, er is de gezouten karamel en pistache duif in een glutenvrije versie en een andere met gezouten karamel en pecannoten. Ze kosten ongeveer € 22.

Als je van experimenteren met nieuwe smaken houdt, raden we je aan de glutenvrije versie te proberen die €8,90 kost. Als je op zoek bent naar een glutenvrije colomba, koop dan de Probios classic of chocolate chip die ongeveer €25 kost.

Andere duiven om te kopen

Als je in de supermarkt op zoek bent naar een goede colomba die minder dan €10 kost, dan kun je de designer kopen die €8,40 kost. Zacht en smakelijk, het heeft geen gekonfijt fruit maar veel sultana’s en een amandel- en suikerglazuur.

Tot slot, voor degenen die een zoete zonde van gulzigheid willen, raden we de Tartufone Motta aan die €7,90 kost, een echte triomf van witte, pure en melkchocolade.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.