Hoofdgerechten

Tres leches cake in één portie: de goedkoopste en snelste versie om te maken en met de meest ongelooflijke smaak.

46views

Het komt vaak voor dat we op zoek zijn naar het beste gerecht om een zoete trek te bestrijden. Als dit bij jou het geval is, dan brengen we je vandaag de ideale oplossing, want je zult in staat zijn om een voortreffelijke en heerlijke drie-melk cake in één portie te maken. tres leches cake in een individuele portie.

Om deze tres leches cake te maken heb je maar een paar ingrediënten nodig en alsof dat nog niet genoeg is, is het een heel eenvoudige bereiding om na te maken, klaar om binnen een paar minuten van te genieten.

De details en stap-voor-stap instructies werden gedeeld op het Instagram-account “@nosponemosdelantal“en je moet het vandaag opnieuw maken.

Ingrediënten:

½ theelepel bakpoeder

1/3 kopje gemalen amandelmeel of gemalen havermout

¼ kopje eiwit of 1 ei

Kaneel

Zoetstof

1 eetlepel yoghurt

2 eetlepels melk

Voor de room:

2 eetlepels Erythritol of andere naar keuze

½ kopje yoghurt

5 eetlepels amandelmelk

1 eetlepel vanille

Kaneel naar smaak

Aardbeien of gehakte perziken (optioneel)

Hoe te bereiden:

Het eerste wat je gaat doen om je voor te bereiden is tres leches cake nl Verwarm de oven voor op 180°C, en je gaat wat olie in je minicakevorm doen. Aan de andere kant ga je alle ingrediënten voor de cake combineren, die je ongeveer 15 minuten gaat bakken.

Aan de andere kant, de crème, die je in de koelkast bewaart. Als je hem eruit haalt, laat je hem rusten tot hij warm is en dan prik je erin zonder hem uit de vorm te halen, zodat hij baadt in de crème. Zet het een half uur in de koelkast.

Aan de andere kant ga je yoghurt mengen met vanille en het mengsel zoeten. Op deze manier versier je je tres leches cake en als laatste voeg je de kaneel toe, geniet!

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.