Hoofdgerechten

Voor nog geen 1 euro maak ik een killer bijgerecht voor je klaar, het enige wat je nodig hebt is radicchio

172views

Weet je voorafgaand aan het diner niet wat je als bijgerecht moet serveren naast je kotelet, visgerecht of iets anders? Voor minder dan een euro kan ik een geweldig bijgerecht bereiden op basis van radicchio.

Om een ​​goed diner te maken is er heel weinig nodig en als je een dieet volgt, weet ik al dat je voorzichtig moet zijn met wat je in je dieet opneemt, maar radicchio is altijd een goede oplossing omdat het een vetarm voedsel is en leent zich perfect voor de creatie van elk type gerecht.

Sterker nog, als je naar mijn advies luistert, laat ik je voor minder dan een euro iets ontzettend lekkers bereiden waar je zeker nog niet aan had gedacht. Een snel en eenvoudig recept pompt in minder dan 10 minuten.

Bijgerecht voor nog geen euro en gewoon een radicchio

Dit is een heel eenvoudig gerecht om te maken, waarvoor weinig ingrediënten nodig zijn en dat in minder dan 10 minuten klaar is. Als je het klaarmaakt, zou ik niet meer zonder kunnen, sterker nog, elke gelegenheid zal de perfecte gelegenheid zijn om het op tafel te kunnen serveren, zelfs als je gasten hebt voor het avondeten. Hier is het referentierecept:

4 kroppen radicchio,

100 ml rode wijn,

Een beetje groentebouillon,

Zout,

Peper,

Rozemarijn,

peterselie.

Zo maak je het radicchio-bijgerecht klaar

Laten we onze radicchio nemen, Laten we het goed wassen en de lelijkste externe bladeren verwijderenOp dit punt snijden we de vier delen terwijl we een pan met antiaanbaklaag verwarmen met drie eetlepels olie erin.

Voeg de radicchio toe aan onze pan en laat hem ongeveer vijf minuten koken, voeg een half glas groentebouillon toe, dek af met een deksel en laat het minimaal 10 minuten sudderen.

Zodra de nodige tijd is verstreken, schenken we ook de rode wijn naar binnen en laten deze ongeveer vijf tot tien minuten verdampen. Zodra de nodige tijd is verstreken tijdens het koken, halen we de pan van het vuur en nemen we onze radicchio om deze op een serveerschaal te leggen. Voeg nog een snufje zout toe aan de radicchio, voeg ook wat fijngehakte peterselie en rozemarijn toe en verrijk het met een lepel balsamicoazijn.

Serveer nu langzaam terwijl het nog warm is, perfect bij elk gerecht, of het nu vlees of vis is, aangezien dit bijgerecht perfect bij alles past en als je het tijdens een diner met vrienden serveert, heb je een goed doordacht gastronomisch gerecht dat in de smaak zal vallen. alsjeblieft iedereen, iedereen.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.