Nagerecht

Watermeloenijs, super verfrissend! – Koken met ons

425views

Ingrediënten

3 el ahornsiroop
0,5 st watermeloen
250 ml karnemelk
2 el citroensap

Voorbereiding

1. schil eerst de meloen voor het watermeloenijs, verwijder de pitten en snijd in blokjes.

2. Meng vervolgens de ahornsiroop, het citroensap en de karnemelk met de meloenstukjes en pureer dit in een staafmixer.

Probeer ook eens:

Giet het mengsel vervolgens in de ijsmachine of zet het een paar uur in de vriezer.

Onze tipMeng er een scheutje kiwilikeur door

Watermeloenijs, super verfrissend!

Smakelijk

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.