Nagerecht

Chocolade-ijs: nieuwe cocktail geïnspireerd op de Bicerin

153views

Chocolade-ijs’ nieuwe cocktail

Op het eerste gezicht ziet het er wat romiger en minder ijzig uit. Het wordt geserveerd in een klassiek kopje, met een ijslepel eraan, maar het is een cocktail. Ja, je hebt het goed begrepen, we kunnen het een cocktail noemen van degenen die op dit moment ontvolkt zijn. Het idee kwam van twee professionals op dit gebied: (ijs ambachtsman) en (professionele barman). Alberto Marchetti heeft altijd in contact geleefd met ijs, hij was een en hij zegt zelf op zijn website dat hij zijn middagen doorbracht tussen huiswerk en ijs. Kortom, een passie die hij met de lepel verdiende, maar waar hij niet zomaar mee ophield. Hij zegt dat , van die met weinig ingrediënten, maar goed. En dat is precies de sleutel tot zijn succes, want kwaliteit wordt altijd beloond.

Marchetti heeft zijn talenten gecombineerd met die van , een expert in het creëren van originele cocktails. De twee geesten hebben in feite leven gegeven aan een zeker unieke en originele cocktail, ”, dit is de naam en dit is het uiterlijk, maar wat zit er echt in? Het is gemakkelijk te zien wat er aan de basis zit, namelijk de . Om het nog gastronomischer te maken, . De inspiratiebron was het beroemde , op basis van chocolade, koffie en room. Een idee dat de twee grote geesten op een superlatieve manier naar de regio bracht. De vraag die we ons nu stellen is: waar kunnen we het kopen?

Waar te koop

we weten over welke Italiaanse regio we het hebben: de . Om precies te zijn zijn we in , waar ze hun . Voor degenen die Eredi Borgnino niet kennen, willen we even preciseren dat dit het verkoopkanaal is van het bedrijf . Dit merk uit Turijn is een steunpilaar in de groente- en fruitsector. Maar sommigen zullen zich afvragen: wat heeft een groente- en fruitbedrijf te maken met chocoladecocktails? Het bedrijf opende een paar jaar geleden de Boutique-bistro in een superfascinerende locatie (een oude pianofabriek) in samenwerking met een ander stelato-restaurant.

Het doel van deze bistro is om gerechten voor te stellen op basis van eenvoudige ingrediënten zoals , die gedehydrateerd zijn. Dus niet de gebruikelijke gerechten die we gewend zijn, maar een echte renaissance, waardoor mensen voedsel, dat soms als ‘banaal’ wordt beschouwd, in een ander jasje kunnen zien. De bistro heeft onlangs mensen in zijn familie verwelkomd die zich inzetten om deze eenvoudige maar kwalitatieve producten waarde te geven en ze samen met het team om te toveren tot iets nieuws en unieks. Een team van mensen die houden van goede smaak en dat zie je terug in elk van hun creaties.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.