Nagerecht

Damiano Carrara, weet jij hoeveel zijn Pistachio Colomba kost? Ingrediënten en prijs

119views

Een Colomba voor liefhebbers van groen goud

Steeds meer Italianen zijn dol op pistachenoten, en ze kunnen gewoon niet zonder. Ze laten ze in alle zoete en hartige versies staan. Dus als ze naar een pizzeria gaan bestellen ze altijd pizza, pistachecrème en pistachegranola, en in een broodjeszaak kunnen ze de hamburger en pistachecrème niet missen, terwijl in een ijssalon de vaste bestelling pistache-ijs is. Dus zelfs op tafel willen ze niets liever dan een ijsje met pistache-smaak.

Vandaag willen we je een van de beste op de markt aanbevelen, het ijs dat is getekend door de beroemde banketbakker en tv-ster. Het kost 65 euro en weegt 750 gram. Het bevat geen lactose, alleen glucose en galactose. Het is een luchtige cake met een laagje witte chocolade en pistachegranola en een hart van groene pistachecrème. Het gistproces is natuurlijk. Op dit moment staat het product op de officiële website van de banketbakker, maar het zal binnenkort weer te koop zijn.

Colomba classica van Damiano Carrara

Als je de voorkeur geeft aan traditionele smaken en niet van pistache houdt, kun je altijd kiezen voor de 750 gram Colomba, die €55 kost. Het is momenteel in de uitverkoop, maar zal naar verwachting snel weer terug zijn. Zacht en luchtig, hap na hap verovert het elke smaakpapillen. Er zitten hele amandelen op het ijslaagje en gekonfijte sinaasappel en citroen in het deeg.

Dit is een uitmuntend banketbakkersproduct dat niet mag ontbreken op de paastafel. Het is geen gewone colomba, maar een meesterwerk van haute patisserie getekend door meesterpatissier Damiano Carrara. Er bestaat geen twijfel over dat het de moeite waard is om het minstens één keer in je leven te proberen. Deze colomba is een speciaal, ambachtelijk kwaliteitsproduct. Het is vers verpakt en bevat geen conserveringsmiddelen. Kan Pasen 2024 het jaar zijn om het te proeven? De keuze is aan jou. Het is zeker een duur paasproduct in vergelijking met andere handgemaakte duiven, maar je betaalt voor kwaliteit.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.