Hoofdgerechten

Geef geen fortuin uit bij Starbucks: maak deze citroenpudding, net zo lekker als de pudding die ze daar verkopen.

40views

Veel mensen die ooit een Starbucks winkel hebben bezocht zijn helemaal gefascineerd door de beroemde pudding De citroenpudding die ze daar verkopen heeft een voortreffelijke smaak waardoor het een genot is voor het gehemelte.

Als dit bij jou het geval is en je thuis gemakkelijk en snel je eigen pudding met die voortreffelijke en onmiskenbare smaak wilt maken, dan mag je geen enkel detail van dit artikel missen, want we leren je alles wat je moet weten om het met je eigen handen te maken.

Het recept werd gedeeld vanaf het Instagram-account “@nosponemoseldelantal“en bestaat uit een paar eenvoudige stappen, waardoor deze bereiding je favoriet wordt als het gaat om het verrassen van familie en vrienden.

Ingrediënten:

3 eieren

Snufje zout

2 theelepels bakpoeder

2 kopjes (200 gram) amandelmeel

¼ kopje olijfolie

¼ kopje erytritol

¼ kopje amandelmelk

Sap en schil van 2 citroenen

1 theelepel vanille

Griekse yoghurt

Hoe te bereiden:

Om te beginnen met deze exquisite pudding Allereerst ga je de oven voorverwarmen op 180°C. Je gaat ook perkamentpapier in de vorm voor je pudding leggen.

Aan de andere kant, meng je de eieren met de olie, zoetstof, vanille en melk. Voeg dan het citroensap en de schil toe. Zeef vervolgens de droge ingrediënten over het mengsel en doe het in de bakvorm. Bak het 20 tot 25 minuten in de oven en zodra het klaar is, kun je het uit de vorm halen.

Aan de andere kant blijft over om de deksel te vormen voor je pudding. Om dit te doen, verpulver je de erythritol door een beetje water toe te voegen, totdat je een romige consistentie bereikt. Voeg tot slot een paar lepels Griekse yoghurt toe, tot je de gewenste smaak hebt bereikt, en bedek je pudding met deze bereiding. En dat is het!

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.