Hoofdgerechten

Gnocchi vulkaan: het verleidelijke recept voor een andere manier om de klassieker van 29 oktober te bereiden.

39views

Zoals gebruikelijk in Argentinië zijn er elk einde van de maand, vooral wanneer de almanak de 29e markeert, veel pastaliefhebbers die verlangen naar gnocchi en hier laten we je de formule zien zodat je niet faalt.

Als je nog steeds niet weet wat je deze woensdag voor je gezin moet koken, dan is dit ideaal voor jou, omdat het weinig ingewikkeld is en geschikt voor beginners..

Om aan de slag te gaan met de gnocchizoek een container of een kom en voeg bloem, water, zout, gist en een beetje olijfolie toe. of wat je in huis hebt.

Vervolgens heb ik deze ingrediënten uit het zelfgemaakte recept voor de gnocchi en als je een werkbare consistentie hebt bereikt, haal je het uit de kom en kneed je het ongeveer 10 minuten op een schoon aanrecht.

Vorm het deeg vervolgens tot een kleine bal, breng het naar de kom en bedek het met een huishoudfoliedit met met de bedoeling de omvang te verdubbelen of te verdrievoudigen.

Als je eenmaal hebt gemerkt dat het zuur is, ontgas het deeg dan van gnocchi met een paar tikken. Maak aan de andere kant een van tevoren beboterde en met bloem bestoven ovenschaal klaar.

Leg het deeg in de ovenschaal en maak met behulp van een mes enkele insnijdingen in het midden van je knoedel en dek hem weer af om een paar minuten te rijzen.

Nu is het tijd om je bereiding in de oven te bakken op een temperatuur van 180 graden gedurende ongeveer 40 minuten. Zodra de baktijd voorbij is, haal je je “pancito” eruit om gnocchi.

Terwijl het afkoelt, bereiden we in een koekenpan een exquise saus voor u om uw gnocchi. Breng de melk aan de kook en voeg als het kookt maïzena toe en alle kazen die je in huis hebt. Vergeet niet te roeren zodat je een dikke en gelige textuur van de kaas krijgt.

Aan het einde opende ik de zak gnocchi Je kunt ook de gnocchi die je bij je plaatselijke kruidenier hebt gekocht toevoegen en ze in de saus dopen die je in de vorige stap hebt gemaakt, dan krijg je een heel romig recept.

Om je originele vulkaan van gnocchiSnijd het midden van het brood dat je hebt gebakken in met de bedoeling een gat in het midden te laten, voeg de pasta met de gnocchi toe, bestrooi met geraspte kaas en bak dit gevulde brood in de oven tot het gegratineerd is en klaar is deze lekkernij. Geniet!

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.