Hoofdgerechten

Grote dieetsalade, dankzij haar ben ik al 2 kg afgevallen, ik eet het nu elke dag

34views

De beste manier om een dieet effectief te maken is om te vertrouwen op salades die ons kunnen helpen afvallen, deze eet ik nu elke dag.

Laten we eerlijk zijn, tijdens diëten gericht op gewichtsverlies blijft het beste wapen tegen extra kilo’s altijd de salade, een goed gevuld enkel gerecht zonder schuldgevoel als we het eten.

Nu de lente in aantocht is, kunnen we salades nog lekkerder maken door ze te verrijken met verschillende ingrediënten.

Recept voor de perfecte salade

In de lente en zomer geniet ik graag van salades van verschillende soorten, ten eerste omdat ik ze gemakkelijk meeneem naar mijn werk en ten tweede omdat ze een eenpansmaaltijd zijn die ik naar believen kan maken. De salade die ik vandaag wil voorstellen heeft de volgende ingrediënten:

Een ui,

een blikje tonijn,

70 gram witte borlottibonen,

3 kerstomaatjes,

afgunst.

Laten we samen de perfecte salade bereiden

We beginnen de bereiding van onze salade met de ui, die in partjes moet worden gesneden en minstens 20 minuten in water moet worden gelegdHetzelfde doen we met de andijvie, maar dan 10 minuten weken met zuiveringszout.

Laat vervolgens de borlottibonen rechtstreeks uit het pak uitlekken en giet ze in een kom waar we ze gaan mengen met het blik tonijn. Nu hoeven we alleen nog maar de fijngesneden tomaat in dezelfde kom te doen en de ui en andijvieblaadjes erin te doen.

LEES OOK ->

Breng vervolgens alles op smaak met zout en olie, en eventueel het sap van een citroen of een theelepel balsamicoazijn. Ik raad aan om de salade minstens een half uur in de koelkast te laten staan voordat je hem opdient als avondeten, maar daarna is hij zo lekker dat je hem in minder dan een paar minuten op hebt. Een recept dat je zo snel mogelijk moet proberen en perfect als je op dieet bent.

Bovendien kun je deze salade ook serveren als je gasten te eten krijgt, een culinaire evergreen die in de lente ieders smaakpapillen zal veroveren.

LEES OOK ->

LEES OOK ->

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.