Nagerecht

Hoeveel kost Cracco’s Vrouwendagtaart? Hier is de prijs

143views

Vrouwendag is de verjaardag waaraan hij zijn nieuwe gebakscreatie heeft gewijd. Het lijkt inmiddels een traditie voor hem te zijn geworden om de festiviteiten te verwelkomen met een eigen taart. Na de paasduiven en panettonegebakjes viert Cracco 8 maart met muffins met Aziatische smaken. Maar laten we eens kijken waar we deze lekkernij kunnen vinden en hoeveel het kost.

Weet jij hoeveel het toetje van Carlo Cracco kost? Viering 8 maart

Chef-kok Cracco verbaast opnieuw, deze keer met vrouwen die een klein gebakhoekje maken van zoetigheden die speciaal zijn gemaakt voor 8 maart 2023. Laten we wat over de chef vertellen voor de weinigen die hem nog niet kennen: Carlo Cracco, geboren in 1965, komt oorspronkelijk uit.

Hij is een Italiaanse chef-kok die wereldwijd bekend is: onder chef-koks is hij een van de meest gevolgde op sociale netwerken, op tv en hij is duidelijk een van de rijkste. Hij kan bogen op een fortuin van ongeveer euro. Na een lange leertijd kwam hij bij Gualtiero Marchesi terecht en werd hij zijn favoriet.

Hij werd een sterrenchef en in 2007 begon hij samen te werken met de televisie, totdat hij jurylid werd bij Master Chef en vanaf daar ook een succesvolle televisie ‘carrière’ begon.

De chef-kok is echter niet tevreden, dus sinds enige tijd heeft hij besloten om de feestdagen te vieren met desserts die speciaal voor zijn publiek zijn gemaakt. Deze worden niet alleen in zijn restaurants geserveerd, maar ook verkocht via een online winkel en lijken een groot succes te worden.

Zijn voorlaatste creatie was de Muffin in Love, een heerlijke cacaomuffin bedekt met een frambozenhart versierd met hartvormige suikerpasta. Een echt succes dat ze besloot te herhalen om alle vrouwen te eren, aangezien de meeste van de hare vrouwelijk zijn.

Yuzu muffins

Hij had het een chique naam kunnen geven om nog meer aandacht te trekken, maar dat is niet nodig, want zolang een gerecht zijn handtekening draagt, is het zeker een gerecht van topkwaliteit. Voor 8 maart maakte Chef de .

Het is 180 gram zachte amandelmeel bedekt met kokosganache, met een yuzu vulling en versierd met glazuur en suikerpasta madeliefje, allemaal verpakt in een kleine gele koepeldoos, duidelijk gepersonaliseerd door de chef, voor 16 euro.

Voor de niet-ingewijden, lo is een vrucht die oorspronkelijk uit Oost-Azië komt en behoort tot de citrusfamilie. Er wordt gezegd dat het een kruising is tussen mandarijn en mandarijn met een zeer aromatische smaak. Maar het is niet het enige snoepje dat voor dit festival wordt gemaakt.

Er zijn ook nieuwe smaken gemaakt, nog steeds gemaakt van amandelmeel maar met aardbeien- en amandelsmaak, te koop in een pakje met 6 stuks voor 19 euro. En voor de zoetekauwen is er een verpakking gemaakt die zowel de als de zoenen bevat voor 32 euro.

Maar online kun je niet alleen snoep voor speciaal kopen, je vindt er ook een lijst met herbezochte regionale snoepjes, lokale producten zoals kappertjes, tomaten, olijven tot een fles amaro helemaal voor 39 euro.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.