Nagerecht

Hoeveel kost Iginio Massari’s Colomba? Een delicatesse van hoge klasse

141views

Waar koop ik de duif van Iginio Massari?

Voordat we de smaak- en prijsvarianten onthullen, willen we je vertellen dat de beroemde duif zowel online in zijn e-shop als in zijn vijf Italiaanse patisseriezaken te koop is. Op de site vind je hetzelfde als in de fysieke winkels, maar je moet wel verzendkosten betalen (alleen bestellingen boven € 155 worden gratis verzonden).

Als je liever live koopt, moet je naar een van haar fysieke winkels gaan. Hier is de lijst:

  • Pasticceria Veneto in Brescia;
  • Galleria Iginio Massari in Milaan;
  • Galleria Iginio Massari in Turijn;
  • Galleria Iginio Massari in Verona.

Je kunt ook naar een van de openingen in Italië gaan: van Milano Centraal Station naar Bologna Centraal Station, van Roma Tiburtina Station naar Venezia Santa Lucia Station, van Torino Porta Nuova Station naar Roma Termini Station.

Smaken en prijzen van paasduiven

Laten we beginnen met de twee bestsellers, degene die elk jaar meteen uitverkocht raken, zowel op de officiële website als in de fysieke winkels. We hebben het over degene die is gemaakt met een dubbel deeg en niet minder dan vier resten voor een totaal van 62 uur. Het is bedekt met een glazuur op basis van amandelen met suikerkorrels en hele amandelen. Het gewicht is 1 kg en de prijs is €48. Er is ook een formaat van 500 gram en dat kost 28€. Zacht en geurig is deze klassieke colomba het voorwerp van verlangen voor veel Italiaanse consumenten. Hij wordt op ambachtelijke wijze zonder conserveringsmiddelen gemaakt en vers verpakt.

De tweede bestseller is C’è solo in de 1 kg variant en kost 53€. Het is een innovatieve kijk op de chocolade duif. Het bevat een cacaodeeg met pure chocolade klompjes en gekonfijte sinaasappelblokjes. Ook hier is het een dubbel deeg en 4 zuursels.

Onder de colomba smaken is de 1 kg limited edition die 60€ kost. Ook heel interessant is de Colomba met kokos en kaneel die 53€ kost en 1kg weegt en een nieuwkomer is voor 2024. Tot slot is er de Colomba die €55 kost en de Colomba zonder gekonfijt fruit die €46 kost.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.