Nagerecht

Hoeveel kosten de duiven van Antonino Cannavacciuolo voor Pasen 2024? Prijzen en variëteiten

150views

Waar koop ik Antonino Cannavacciuolo’s duiven?

Voordat we de smaakvariaties en prijzen onthullen, willen we je adviseren waar je een van de beroemde kenmerkende duiven van kunt kopen. Op zijn officiële website kun je snel en gemakkelijk duiven kopen met één klik.

De verpakking is zeer elegant en verfijnd. De geur is uitnodigend en de smaak is superieur.

Smaakvarianten en prijzen van paasduiven

Zoals duidelijk te zien is op de officiële website van Antonino Cannavacciuolo, zijn er 7 duiven variërend van klassieke tot meer innovatieve smaken om elke smaakpapillen te plezieren. Ook dit jaar stelt het Masterchef-jurylid niet teleur en raakt hij de harten en smaakpapillen van zijn fans. Zijn duifjes zijn kleine meesterwerkjes van smaak die de ogen betoveren en de smaakpapillen hap na hap veroveren.

De eerste smaakvariant is de bestseller, d.w.z. de meest gekochte door Italiaanse consumenten. Hij kost 39 euro en weegt 750 gram. Het deeg is zacht, het gekonfijte fruit is heerlijk en het amandelglazuur en het vanillearoma zijn de kers op de taart van een meesterwerk van banketbakkerskunst.

De tweede smaakvariant is de , die hij ‘de lekkerste’ noemt. Deze kost 49 euro. Het hoofdingrediënt is gianduia melkchocolade die triomfeert in elke hap. Er zit geen gekonfijt fruit in, alleen stukjes chocolade.

Een andere klassieke en tijdloze smaak is deze die 45€ kost. Het deeg is citrusachtig en er is een perfecte mix van gekonfijt fruit en melkchocoladestukjes.

Nieuwigheden voor Pasen 2024 getekend Antonino Cannavacciuolo

Op de e-shop staat ook een nieuw product voor 2024. De bekleding is framboos en het deeg is gemaakt met gekonfijt fruit, frambozen, veenbessen en wilde aardbeien. De kleur maakt het ook een zeer Instagrammable product! Het kost €49.

Terug op veler verzoek dit jaar, deze taart kost 49€. Het glazuur is melkchocolade en de vulling is Limoncello della Costiera likeur.

Tot slot is er nog de taart die 49€ kost en bedekt is met witte chocolade. Als je veganist bent, geen zorgen, Cheffone heeft ook aan jou gedacht met de (kost €39).

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.