Nagerecht

Hoeveel kosten de ambachtelijke duiven van Sal de Riso? Prijzen en waar je ze kunt kopen

149views

Klassieke smaken van paasduiven

Zoals eerder vermeld, heeft meester patissier Sal de Riso maar liefst 19 varianten van paasduifjes voorgesteld, die allemaal online te koop zijn in zijn officiële e-shop. Laten we beginnen met de klassieke smaken. Deze is alleen verkrijgbaar in 500 gram en kost €25. Hij heeft amandelglazuur en is gevuld met gekonfijte sinaasappelschil.

La is verkrijgbaar in vier formaten: ze kosten respectievelijk € 25, € 42, € 90 en € 134. Het is een natuurlijk gezuurd banketbakkersproduct gemaakt van 0 en 00 tarwemeel, verse boter, verse gepasteuriseerde eierdooiers, natuurlijke gist, acaciahoning, gerstemout, melkpoeder en vanillestokjes in poedervorm van de Bourbon- en Tahiti-eilanden.

Een van de klassieke smaken is die met buffelboter, sinaasappels, citroenen, mandarijnen uit de Amalfikust en hazelnootglazuur. Verkrijgbaar in twee formaten 500 gram en 1 kg voor respectievelijk 25€ en 42€.

Het is gevuld met gekonfijte abrikozen en amaretto glazuur en is verkrijgbaar in 2 formaten 500 gram en 1 kg die respectievelijk 25€ en 42€ kosten.

Speciale smaken om te proberen

Een van de speciale smaken is de gluten- en lactosevrije Chocolate Orange Colomba met pure chocoladedruppels en amandelglazuur, die momenteel niet verkrijgbaar is op de site. Een must-have is ongetwijfeld de Colomba met zijn onmiskenbare kleur en onweerstaanbare aroma als hij gevuld is met Limoncello crème en schillen van Costa D’Amalfi I.G.P. Citroen. Verkrijgbaar in 2 formaten 500 gram en 1 kg voor respectievelijk 25€ en 42€.

Speciale smaken om te proberen zijn: die met Strega Alberti room en gekonfijte aardbeiendruppels, die met witte chocoladedruppels en Bourbon Island vanille, de , de , de Colomba Ricotta en Peer, de Colomba Intenso Fondente, die met halfgekonfijte ananas, Candonga aardbeien en Inspiration Yuzu, de en de pistache.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.