Nagerecht

Ik ben verliefd, slagroomtaart zonder te bakken in 10 minuten

427views

Ik ben verliefd, slagroomtaart zonder te bakken in 10 minuten

Ingrediënten

320 g lieveheersbeestjes
180 g margarine
420 g room
200 g roomkaas
24 kleine taartjes (mini roomsoesjes)
1 glas zure kersen
2 zakjes taartglazuur, rood

Instructies

Verkruimel eerst de ladyfingers en smelt de margarine. Meng en druk stevig aan op een springvorm.

Klop vervolgens de slagroom op en meng met de roomkaas, verdeel over de bodem.

Leg nu de roomsoesjes erop. Verdeel de zure kersen over de openingen. Bedek met taartglazuur en je bent klaar!

Smakelijk

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.