Snacks

Ik heb net de makkelijkste manier gevonden om deze starter te bereiden

144views

Als je op zoek bent naar de beste manier om iets lekkers en smakelijks op tafel te zetten voor je familie of vrienden, maak dan je keuze, suggesties volgen binnenkort.

Een makkelijke manier voor een lekker voorgerecht met bladerdeeg

Wanneer we ons in de situatie bevinden dat we moeten kiezen voor onze welkome gasten of familieleden, kunnen de keuzes talrijk zijn.

Sterker nog, er zijn veel mensen die je kunt raadplegen en misschien heb je juist daarom wel keuze te over. Soms is het dus gepast om advies in te winnen.

In dit verband hebben we besloten om je iets voor te stellen dat je echt in een paar minuten kunt klaarmaken, met slechts een paar ingrediënten die goed bij elkaar passen.

In het bijzonder hebben we het over de fabelachtige waarvan we het snelle en gemakkelijke recept in een paar regels presenteren.

Zoals vaak het geval is op zulke momenten, moet je echter wat herstellen, dat wil zeggen een echt veelzijdige en handige basis waarmee je een voorgerecht kunt maken dat zowel lekker als mooi is om naar te kijken.

Ham en kaas pinwheels

Ham en kaas pinwheels

Ingrediënten

 • 400 gr bladerdeeg
 • 100 gr tomatensaus
 • 100 gr gekookte ham
 • 100 gr subtilettes kaas
 • 1 ei

Instructies

 • Rol eerst een vel bladerdeeg uit en maak cirkels met behulp van een ronde deegsnijder.

 • Smeer nu wat tomatensaus op deze cirkels en leg er plakjes gekookte ham en kaas op die je met de deegsnijder in cirkels hebt gemaakt.

 • Leg er weer bovenop, voor elke bladerdeegcirkel, een andere cirkel en maak insnijdingen, zoals op de foto.

 • Draai het deel van het bladerdeeg in de buurt van de gemaakte sneden een beetje en, nadat je de pinwheels op een met bakpapier beklede bakplaat hebt gelegd, bestrijk je ze met losgeklopt ei.

 • Bak ze tot slot 30 minuten in de oven op 180 graden.

 • De ham en kaas pinwheels zijn klaar om geserveerd te worden.

Wat te serveren bij pinwheels met ham en kaas

Zoals je hebt gemerkt aan het recept dat zojuist is weergegeven, zijn ze heel gemakkelijk te maken, zelfs voor mensen met weinig ervaring in de keuken.

Tot slot, als je het nog lekkerder wilt maken, combineer het dan met een goede . Om het te bereiden, meng je dus in een kom een gehakte, 150 g en een geraspt teentje .

Eindig vervolgens, voor het mengen, met een theelepel van, en een halve theelepel van en van .

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.