Hoofdgerechten

Kosteloos detox-recept, ik eet dit elke dag en kom geen grammetje aan

38views

Vanavond ga ik een geweldig gratis detoxrecept voor je maken, ik eet dit elke dag en kom geen grammetje aan.

Lente voor mij roept recepten detoxomdat ik met lichte gerechten gemakkelijk weer in vorm kom en het gevoel heb dat ik heb gegeten tot ik vol zit. Een ander positief aspect van deze gerechten is dat mijn dieet er niet onder lijdt.

Ik heb dit gerecht onlangs ook besproken met mijn voedingsdeskundige arts en ook hij heeft het met vlag en wimpel gepromoot, dus het enige wat nu nog rest is onthullen waar mijn detoxrecept mee gemaakt is en het zo snel mogelijk zelf uitproberen.

Vanavond gratis het detox recept voor iedereen

In de aanloop naar het avondeten raad ik je aan dit gerecht klaar te maken om van te genieten zonder schuldgevoel… Bovendien wordt dit recept gemaakt met wat je al in huis hebt, dus in zekere zin kunnen we het zero cost noemen. De enige ingrediënten die we nodig hebben zijn de volgende:

Drie venkels,

twee sinaasappels,

80 g zwarte olijven,

peterselie,

olie,

peper,

Tropea ui (optioneel).

Zo maak je in een handomdraai een detox-diner klaar

Als je ook hebt besloten om ui te gebruiken voor dit recept, raad ik je aan om met de ui zelf te beginnen, deze in reepjes te snijden en 10 minuten te laten weken in koud water. Neem onmiddellijk de venkel, die moet worden gesneden en goed gewassen om alle resterende aarde te verwijderen, laat dan 10 minuten weken met een halve theelepel zuiveringszout.

Vervolgens snijden we onze olijven, die ontpit moeten zijn, en we doen hetzelfde met de sinaasappels, waarbij we een deel van het eelt verwijderen dat ze bedekt. Nu snijden we de ui fijn, doen hetzelfde met de venkel en voegen dan de sinaasappels en olijven toe aan ons gerecht, samen met het takje peterselie.

LEES OOK ->

Meng alle elementen door elkaar met olijfolie, doe er ook een snufje zout en een snufje peper bij. Zet de salade minstens 15 minuten in de koelkast en serveer, voeg het sap van een halve citroen toe voor wie dat wil… Je lichte diner met een detoxsalade is zo geserveerd, heerlijk om rustig van te eten zonder schuldgevoel.

LEES OOK ->

LEES OOK ->

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.