Nagerecht

Paaseieren in de supermarkt: de beste onder de 20 euro | Kwaliteitschocolade

119views

De beste paaseieren om in de supermarkt te kopen

Ze zijn echt goed, ze zijn inderdaad mooi om naar te kijken en lekker om te eten, plus je kunt zelfs de verrassing aanpassen. Ze kosten wel veel per stuk. Er zijn eigenlijk drie smaken: , en witte chocolade.

Voor romantici en dromers is er echter geen betere keuze dan de op Bridgerton geïnspireerde Witor’s Paaseieren, verkrijgbaar in twee kleuren: roze en blauw. Ze kosten €9,99 en zijn gemaakt van de fijnste melkchocolade.

Erg populair vanwege zowel de esthetiek als de kwaliteit van de chocolade is het ei dat als zoete verrassing binnenin 3 Ferrero Rochers bevat. Vanaf dit jaar is er ook een witte chocoladevariant met hazelnootkruimels. De prijs is €10,99.

Een fantastisch nieuw item dit jaar voor Pasen is het Bauli Paasei gewijd aan de cultserie Er zijn ook van hetzelfde merk de Eieren gewijd aan , en De kosten zijn 12,74 €.

Andere ideeën voor Pasen 2024

Als je op zoek bent naar iets speciaals in de schappen van de supermarkt, dan raden we je aan dit jaar te kiezen voor drie smaakvarianten van Eieren: Witte Chocolade met Gezouten Pistachenoten, Witte Chocolade met Karamel en Biscuit Grits, en Melkchocolade met Karamel Popcorn en Zout. Bij aankoop van dit zoetwarenproduct kun je ook meedoen aan de wedstrijd om een reis naar Zuid-Afrika te winnen. De kosten zijn € 10,80.

Een van de beste is ook l’ die dit jaar een samenwerking is aangegaan met PlayStation Italia. Er zijn twee smaakvarianten: melkchocolade met wafels en de nieuwe karameleditie. De kosten zijn €8,49. Als verrassing zit er in de verpakking een voucher voor een 7-daagse gratis proefperiode van PlayStation® Plus Premium.

Tot slot is er het Star Wars-thema voor bijna €16.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.