Nagerecht

Zoete Oreo klaar in 5 minuten, zonder koken en gelatine: slechts drie ingrediënten

173views

Zoete Oreo, een dessert voor volwassenen en kinderen

Als je een superlekkere, maar toch simpele en snelle maaltijd wilt, moet je deze heerlijke absoluut proberen. Je hoeft geen expert te zijn in het maken van banketbakkerswerk en je hebt niet eens veel tijd nodig.

Dit dessert, gemaakt met beroemdheden, is geliefd bij zowel volwassenen als kinderen en is ook een uitstekend idee voor een verjaardagsfeestje of als je gasten hebt voor een etentje.

Zoete Oreo’s

Ingrediënten

  • 190 G Oreo-koekjes
  • 40 G gesmolten boter
  • 240 ml melk

Instructies

  • Neem een ​​bakje en verdeel de Oreo-koekjes van de room erin. Giet de room in de container. Neem de koekjes zonder room, doe ze in een zak en vermaal ze tot ze verkruimelen. Voeg de gesmolten boter toe aan het zakje verkruimelde Oreokoekjes en meng goed.

  • Neem een ​​ovenschaal en maak een eerste laag verkruimelde koekjes.

  • Om de tweede laag, d.w.z. de room, te maken, moet je de room uit de Oreo-koekjes met de melk mengen tot je een homogeen en romig wit mengsel verkrijgt.

  • Maak de tweede laag van het dessert met de vers gemaakte room. De derde laag is gemaakt met verkruimelde Oreo-koekjes.

  • De zoete Oreo kan worden genoten na een uur rusten in de koelkast.

Koppelingen en variaties

Hiervoor heb je slechts 3 ingrediënten nodig: Als je lactose-intolerant bent, kies dan voor lactosevrije melk om lactosevrije room en boter te maken. Je kunt ook meer lagen van het dessert maken, niet slechts drie, of je kunt veel desserts met één portie maken. Je hoeft niet goed te kunnen koken om dit recept te maken. Je hoeft eigenlijk alleen maar de drie ingrediënten te pakken en de procedure te volgen.

Je kunt ervan genieten als ontbijt, als middagsnack of zelfs als dessert na het diner. Elke gelegenheid is goed om dit dessert te proberen en als je het eenmaal gemaakt hebt, ga je dit recept minstens één keer per week maken.

In combinatie kun je er een likeurtje van drinken of als je ze als ontbijt eet kun je ze heel goed combineren met een Napolitaanse espresso of een cappuccino. Dit dessert gemaakt met Oreo-koekjes past overal bij.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.