Keukengeheimen

De Frozen Wings van Costco Shoppers in de Air Fryer

443views

De Frozen Wings van Costco Shoppers in de Air Fryer

De Costco-koorts heeft liefhebbers van eten overspoeld en het is niet moeilijk om te zien waarom. De grootwarenhuisketen biedt zoveel leuke aanbiedingen dat het lidmaatschap meestal de moeite waard is. Naast alle huishoudelijke artikelen die je maar kunt bedenken, biedt deze one-stop-shopping locatie ook de lekkerste hapjes. Het maakt niet uit hoe je ze het liefst eet, kippenvleugels zijn een klassieker op pizza-avond en een echte aanrader. Maar in plaats van te wachten op twijfelachtige bezorgtijden van restaurants, kun je bij Costco een zak Foster Farms Take Out Crispy Wings kopen.

Met 4 pond heerlijk vlees is er maar één manier om deze vleugeldelen te bereiden. Shoppers hebben bijna unaniem de luchtfriteuse genoemd als hun favoriete apparaat. Hoewel er niets mis is met bakken in de oven – of zelfs in de magnetron in noodgevallen – geven consumenten de voorkeur aan de textuur en consistentie die de luchtfriteuse toevoegt aan de mix. Shoppers beweren dat dit handige apparaat een knapperige textuur biedt die door geen enkel ander bakmechanisme wordt geëvenaard.

Costco fans kunnen er geen genoeg van krijgen

Foster Farms van Costco biedt veel opties voor smaakvolle en indrukwekkende selecties kippenvleugels. Van origineel tot buffel, het warenhuis heeft een brede selectie voor shoppers om thuis uit te proberen. Een shopper merkte op Reddit op dat er Koreaanse Barbecue op stond, wat een stortvloed aan meningen losmaakte op de thread. Hoewel populair, is de smaak niet het enige aspect dat consumenten zo enthousiast maakt. Velen raadden één kookapparaat aan om het kippengenot naar een hoger niveau te tillen.

“Ik heb dit merk in ‘originele’ vleugels gehad en ze zijn geweldig in de airfryer, smaken als vleugels die je in een restaurant zou krijgen,” postte . De zakjes bevatten apart saus in pakjes, wat de vleugels heel veelzijdig maakt. Je kunt de meegeleverde saus gebruiken of je eigen saus maken om het iedereen in het huishouden naar de zin te maken. Veel posters adviseerden verschillende aanbevelingen die draaiden om het koken van de smakelijke hapjes.

“In de airfryer doe ik 380 voor ongeveer 20 minuten en dan 425 voor nog eens 10,” merkte ik op. “Dan worden ze echt knapperig en best lekker.” Reddit leek deze opmerking zo impliciet te steunen dat het naar verluidt de hoogst gewaardeerde opmerking van de poster was. Air fryers zijn de afgelopen jaren in populariteit gestegen, vooral vanwege het gemak, maar dit lijkt erop te wijzen dat dit vertrouwen in de methode niet misplaatst is.

De beste manier om te frituren

Gevogelte en luchtfriteuses gaan hand in hand. Recepten zoals deze zijn gewoon logisch in combinatie met het apparaat. Natuurlijk kun je tegenwoordig in principe alles in de luchtfriteuse maken, maar kippenvleugels zoals die van Costco zijn iets speciaals. Vleugeltjes werken vooral goed in het apparaat vanwege hun grootte. In tegenstelling tot grotere stukken kip, worden delen van vleugels gelijkmatig gaar terwijl ze toch sappig blijven. Het geheime ingrediënt is olijfolie of bakspray. Door de huid lichtjes in te smeren met een soort olie wordt de buitenkant knapperig, net als bij voorgerechten uit restaurants.

Dit merk vleugels van Costco werkt ook voor de luchtfrituurtechniek omdat de saus in pakjes zit. Consumenten kunnen de vleugels dus helemaal gaar bakken en ze daarna in de saus gooien. Dit is handig omdat het laten zitten van de saus tijdens het kookproces de textuur kan verpesten. Sauzen hebben ook de neiging om aan te branden als ze te lang op het vuur staan. Chef-kok Chris Nirschel stelt voor om vleugels 12 minuten te koken op 380 graden voordat je ze omdraait. Hij vertelde exclusief dat je ze na het omdraaien aan de andere kant nog acht minuten op 400 graden moet verhitten voor een optimaal resultaat. De vleugels worden knapperig van buiten en mals van binnen – de perfecte combinatie.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.