Keukengeheimen

Deze vrucht versnelt het gewichtsverlies en elimineert het verlangen naar snoep. Eet elke dag, je zult het verschil voelen

472views

De verleiding om snoep te eten kan menig afslankplan verpesten. Een goede oplossing is daarom om op zoek te gaan naar gezonde alternatieven die naast zoet ook veel vezels en waardevolle vitamines bevatten. Wij hebben een uitstekend aanbod voor u dat aan deze eisen voldoet.

Er zijn veel snacks op de markt die je kunt eten terwijl je afslankt. Het is echter de moeite waard om de samenstelling zorgvuldig te analyseren, want hoewel op de verpakking staat dat het product geen suiker bevat, voegen fabrikanten verschillende siropen toe, die niet per se een goede keuze zijn. Daarom is het de moeite waard om naar iets anders, natuurlijks te streven.

Veenbessen – waarom is het de moeite waard om te eten? Gezondheidseigenschappen van veenbessen

Gedroogde veenbessen voor gewichtsverlies? Kies de beste

Ze hebben een zure smaak, dus er wordt zelfs aan gedroogde suiker toegevoegd. Dit betekent echter niet dat er geen andere producten op de markt zijn. Het is de moeite waard om naar lokale verkopers te zoeken, omdat ze veenbessen aanbieden, gezoet met bijvoorbeeld sinaasappelsap. Dit type product zal iets duurder zijn, maar zeker gezonder.

Diverse biologische winkels bieden ook gedroogde cranberries zonder toegevoegde suiker aan. Wel moet je het etiket goed lezen, het kopen van iets in een natuurvoedingswinkel betekent niet dat het product geen suiker bevat.

wordt meestal gewaardeerd in de context van ondersteuning van het lichaam bij urineweginfecties. Het helpt bacteriën te verwijderen en versnelt dankzij het diuretische effect het herstel. Het blijkt echter dat deze onopvallende vrucht meer te bieden heeft.

De polyfenolen in veenbessen kunnen obesitas en andere problemen met het spijsverteringsstelsel voorkomen. Er zijn onderzoeken uitgevoerd op muizen, die afhankelijk van het toegediende dieet in verschillende groepen werden verdeeld:

  • mager,
  • Veel vet,
  • vetrijk met 1% cranberry-extract,
  • vetrijk met 2% cranberry-extract.

Er werd ook rekening gehouden met twee andere groepen knaagdieren die bosbessenextract kregen toegediend. De resultaten toonden aan dat het voeren van muizen met een dieet met 2% cranberry-extract resulteerde in een vermindering van het lichaamsgewicht met 27 procent. Bovendien werd een significante verlaging van het totale plasmacholesterol bereikt (met 25%). Het opnemen van cranberry-extract in het dieet bevorderde de groei van Lachnoclostridium, Roseburia en Clostridium_innocuum_group op geslachtsniveau, wat leidde tot een grotere productie van vetzuren met een korte keten (SCFA) in de ontlasting.

Waar zijn veenbessen voor? Niet alleen als tussendoortje

Als je geen idee hebt waar je veenbessen mee moet eten, onthoud dan dat je ze gewoon kunt eten en ervan kunt knabbelen terwijl je naar je favoriete serie kijkt. Maar dat is niet alles. Als je de veenbessen vooraf laat weken, kunnen ze, als ze zacht worden, onderdeel worden van een heerlijke cocktail. Als je fruit zonder suiker hebt gekocht, voeg dan een banaan en een lepel natuurlijke yoghurt toe en meng. Deze combinatie zal ook de wens om snoep te snoepen vervangen.

Je kunt ook een eenvoudige cranberrythee bereiden. Giet kokend water over gedroogd fruit, laat het een paar minuten staan ​​en drink het dan na de maaltijd op met toevoeging van sinaasappel en kruidnagel. Dit versnelt je stofwisseling en maakt het leuker. Voeg veenbessen toe aan een salade en eet ze als een gezond diner.

1 Comment

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.