Dranken

Dit is het geheim van veel barista’s, aardbeien en rijst mengen: je kunt je niet voorstellen wat er gebeurt

426views

Elke barista heeft zijn eigen trucje om de beste koffie en de meest voorkomende drankjes te maken. Vergeleken met vroeger zijn klanten tegenwoordig veeleisender, ze willen steeds meer. Sommigen vragen om innovatieve, extravagante drankjes zoals degene die we vandaag voorstellen. Meng aardbeien en rijst en je krijgt een drankje net als aan de bar.

Inmiddels zijn barmannen echte experts in het bereiden van drankjes die lunch en diner kunnen overbruggen. Sommige drankjes bereiden is niet eenvoudig, maar iedereen heeft zijn eigen geheim.

Vandaag onthullen we er een die handig is voor het bereiden van een goed, fris drankje, geschikt voor deze tijd van het jaar. Alles wat je nodig hebt zijn een paar stappen en een paar ingrediënten. Je hebt niet veel gastronomische kennis nodig om een drankje te maken dat erg lijkt op wat je aan de bar kunt bestellen.

Meng aardbei en rijst: je krijgt een heerlijk mengsel

Je moet altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws om klanten te trekken en ze aan te moedigen naar jouw bar te komen in plaats van naar een ander etablissement. Veel bareigenaren hebben juist daarom speciale initiatieven, zoals de beroemde .

In eerste instantie werd het alleen aangeboden op een bepaald tijdstip – tussen – toen geleidelijk, toen ze zagen dat de zaken goed gingen, overwogen ze om de uren uit te breiden. De drankjes die voor de gelegenheid worden aangeboden zijn talrijk en worden voortdurend vernieuwd.

Deze nieuwe ideeën zijn erop gericht om de klant altijd originele cocktails aan te bieden. Met het verstrijken van de tijd begon de klant steeds meer speciale dingen te vragen, met minimale calorieën maar een sterke smaak.

Sommige bartenders moesten zelfs gespecialiseerde cursussen volgen om zich te bekwamen in de bereiding van deze cocktails. Een van de populairste cocktails die in bars worden bereid door professionals uit het vak, bieden we je vandaag aan. Het is een van de lekkerste, gemaakt met verse en smakelijke aardbeien. Het kost je maar een paar minuten om hem te maken.

Meng aardbeien en rijst voor een heerlijk drankje

Het is niet altijd genoeg om een cursus te hebben gevolgd om iets bijzonders te bereiden, vaak is er een bepaalde mate van vaardigheid voor nodig, net als in zoveel andere beroepen. Vandaag willen we je een heel creatief en erg lekker drankje aanbieden met maar twee ingrediënten, rijst en aardbeien.

De laatste tijd vertrouwen veel mensen op of innovatieve recepten. Dit is het seizoen van de aardbeien, dus het is alleen maar goed om iets te maken met deze vrucht in de hoofdrol, waar kinderen ook dol op zijn.

Het is zeker geen drankje om elke dag te drinken en te bereiden, maar zo nu en dan is het goed om jezelf te trakteren op een smakelijke traktatie als deze die je met smaak kan verfrissen.

Aardbeien zijn geweldig voor ons, het eten van ongeveer tien aardbeien per dag is hetzelfde als het eten van twee sinaasappels. Ze bevatten ook foliumzuur en kalium. Ze zijn geweldig voor de gezondheid en helpen ons systeem te versterken.

Rijst is niet alleen een goede eerste gang, maar bevat ook veel voedingsstoffen: vezels, selenium, antioxidanten en vooral veel. Rijst helpt ook om de cholesterol- en bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Maar laten we nu eens kijken hoe je dit heerlijke drankje bereidt.

Hoe je de drank bereidt

Begin met het halen van een , voor een goede drank heb je er minstens 20 nodig. Voordat je ze gebruikt, spoel je ze af en verwijder je de bladeren. Doe ze daarna in een kleine pan en voeg ongeveer gram (ongekookte) rijst toe. Als je de twee ingrediënten hebt gecombineerd, roer je alles door elkaar, niet te hard.

Neem een liter water of iets meer, afhankelijk van de grootte van de aardbeien. Overweeg dat je het hele oppervlak met water moet bedekken, giet het dan in de pan, dek af met een deksel en breng het aan de kook. Nadat je ervoor hebt gezorgd dat de rijst gaar is, laat je het een beetje afkoelen en giet je het in een bekerglasblender, waarbij je de propellers op gemiddelde snelheid laat draaien.

Zodra je een homogeen product hebt verkregen, zeef je het in een kom met een zeef, waarbij je langzaam roert tot alles naar beneden gaat: je zult zien dat alle aardbeienzaadjes in de zeef achterblijven. Nu hoef je alleen nog maar ongeveer ml te nemen en dit terug te doen in de blender, gram suiker toe te voegen en opnieuw te mengen, vervolgens de twee mengsels te mengen en een eetlepel vanille-essence toe te voegen.

Alleen dan zal het minder dik zijn en meer, dus makkelijker te drinken. Je hoeft alleen maar een cocktailglas te nemen, ijs toe te voegen, het erin te gieten en te genieten. Als je het aan je gasten aanbiedt, zullen ze allemaal versteld staan van de smaak van deze speciale mix. Een drankje waar je kinderen en hun vrienden ook van zullen genieten.

Je hoeft alleen maar de keuken in te duiken en dit makkelijke recept uit te proberen.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.