Keukengeheimen

Een nieuwe tip om je vriezer in een paar minuten te ontdooien en zonder hem uit te zetten

478views

In dit artikel geven we je een eenvoudige manier om je vriezer in slechts een paar minuten te ontdooien, zonder hem uit te zetten. Is het waar dat we moeten onze vriezer schoonmaken voor de winter. Je hebt hiervoor slechts twee ingrediënten nodig en je kunt je apparaat ontdooien zonder de stekker uit het stopcontact te halen.

Ontdooi uw vriezer in slechts een paar minuten zonder hem uit te zetten

Inderdaad, Het schoonmaken van de vriezer is altijd een taak die vaak wordt verwaarloosd. Vaak stellen we deze taak maandenlang uit. Het gevolg is dat onze vriezer vol ijs zit en stinkt.

Gelukkig maakt deze eenvoudige oplossing het gemakkelijker voor je om je vriezer in slechts een paar minuten te ontdooien, zonder hem uit te zetten. Reinigen en repareren is mogelijk zonder de stekker uit het stopcontact te halen. Dat is een technische tip die u thuis kunt gebruiken. In die zin neemt ijs alle ruimte in beslag en kan onze vriezer niet langer alles bevatten wat we nodig hebben. Voor elk probleem bestaat echter een oplossing: maak gewoon de vriezer schoon. Met andere woorden, verwijder al het ijs om ruimte te besparen zodat uw voedsel kan bevriezen.

Tip van een technicus: eenvoudig maar effectief

Is het waar dat onze moet drie of vier keer per jaar worden schoongemaakt. Bovendien moet je hem op de juiste temperatuur instellen om zo goed mogelijk te werken. Zodra dit voorbij is, kunnen we binnen een paar minuten beginnen met het schoonmaken van het ijs. Met andere woorden: voor Maak uw vriezer in slechts een paar minuten schoon, zonder hem volledig uit te schakelen.

In die zin heb je alleen azijn en steenzout nodig. Beginnen met Giet de azijn in een kopje en vul een glas met grof zout. Tegelijkertijd moet u al het voedsel uit de vriezer halen. Wanneer de vriezer leeg is, gooi je het zout in de vriezer en vergeet je het niet op de muren te verspreiden. Dan moet je de azijn erbij gieten om de geuren te neutraliseren. En tot slot hoef je alleen maar een paar minuten te wachten om het ijs te laten smelten. Bovendien, ijs- en vuilresten kunt u verwijderen met een kom en een kleine spatel. Vervolgens, veeg alle oppervlakken af ​​met een vochtige doek en je vindt een schone vriezer.

1 Comment

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.