Dranken

LA166 bier is geboren: gemaakt van onverkocht brood

419views

Het voedselmonster

We leven in een wereld die steeds meer gewend is aan verspilling, en als dit waar is in het gebruik dat we maken van voorwerpen, dan is het nog meer het geval in ons land alleen al, volgens studies is de hoeveelheid die verspild wordt in een jaar gelijk aan Een echt hoog cijfer als we bedenken dat er veel mensen in de wereld zijn, maar ook in Italië, die zich zelfs de eerste levensbehoeften niet kunnen veroorloven. Als we de cijfers terugbrengen naar voedsel dat zo eenvoudig is als de , tonen studies aan dat gemiddeld in een jaar, rekening houdend met het feit dat de Italiaanse bevolking ongeveer 59 miljoen mensen telt, het cijfer vrij hoog is. En deze cijfers zijn exclusief de kg voedsel die elke dag wordt weggegooid omdat .

Deze wet heeft tot doel voedselverspilling tegen te gaan door de Deze wet heeft tot doel de bureaucratie die nodig is om het ‘recyclen’ van voedingsmiddelen die anders weggegooid zouden worden, te verminderen, of beter gezegd, te elimineren. Iemand die elke dag werkt om ervoor te zorgen dat deze wet waarde heeft, heeft het bedacht. Laten we eens kijken wat het is.

LA166 Bier is geboren

De vereniging die de geboorte gaf aan dit anti-afval drankje maakt deel uit van de . De naam van het bier ”, is geboren ter ere van de wet die de aanleiding was. Het idee is om er bier van te maken. Dit werd gedaan in samenwerking met een kleine lokale brouwerij: . Het etiket dat dit bier aankleedt, laat noch zijn geboorte noch zijn doel verborgen. Het etiket luidt als volgt:

LA166

ANTI-AFVAL BIER

Drink koud met vrienden om anderen te helpen de planeet te beschermen.

Een duidelijke boodschap die stem geeft aan een realiteit die een beweging tegen de stroom in nodig heeft, net als de voorgestelde. Het idee lijkt misschien vernieuwend, maar het is veel ouder dan je zou denken. Het waren namelijk de mensen die het eerste bier baarden dat met brood werd geboren. Het verhaal gaat dat het ontstaan ervan een ongelukje was, d.w.z. op een dag werd er wat brood vergeten dat was achtergelaten om te bevochtigen. Na enige tijd begon dit te gisten en ontstond er een blonde drank met een bedwelmende smaak.

Vandaag de dag hebben bepaalde mensen dit stukje geschiedenis als uitgangspunt genomen om er vakkundig een smaakvolle drank van te maken.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.