Nagerecht

No-bake Oreo taart, lekker met maar 3 ingrediënten: je ziet er geweldig uit

179views

Een taart maken kan een lonende ervaring zijn waar het hele gezin bij betrokken is. Om een perfecte taart voor een verjaardagsfeestje te maken, is het allereerst belangrijk om kwaliteitsingrediënten te kiezen, maar vooral om de dingen niet te overhaasten!

Neem de tijd om de taart met zorg en aandacht voor te bereiden, want bakken moet een plezier zijn! Bovendien is het het mooiste deel, want in de decoraties stoppen we al onze fantasie en creativiteit.

Thuis een taart maken

We hebben vaak in de keuken willen proberen een verjaardagstaart te bakken om indruk te maken op de jarige, maar soms was het resultaat niet zo goed en moesten we afzien. Dankzij dit recept zal dat echter niet meer gebeuren: het is het makkelijkste, snelste en beste ter wereld.

Natuurlijk kun je, als je bedreven bent in de keuken en ervaren, het meeste uit verjaardagstaart halen door heerlijke toppings en vullingen toe te voegen, maar zelfs degenen die dat niet zijn zullen waarderen hoe snel het klaargemaakt kan worden. Bovendien hoef je er niet eens voor te bakken! Wij onthullen het ‘geheime recept’ voor het maken van een heerlijke verjaardagstaart

Oreo taart recept

Oreo taart is een heerlijke cake die erg populair is bij jong en oud. Het is een chocoladecake gevuld met roomkaas en bedekt met .

De room wordt vervolgens over de koekjesbodem gegoten en afgevlakt. Tot slot wordt de taart versierd met extra koekjes bovenop en een paar uur in de koelkast gezet, tot de room is opgestijfd. Oreotaart is een perfect dessert voor verjaardagsfeestjes of speciale gelegenheden, maar kan op elk moment van het jaar worden gegeten. Laten we het recept in detail bekijken!

Oreo taart

Voor een verjaardag in stijl!

Ingrediënten

  • 180 gr oreo koekjes
  • 40 gr boter
  • 240 ml slagroom

Instructies

  • Begin met het voorbereiden van de cake door de oreokoekjes te openen en de room in een apart bakje te bewaren

  • doe de koekjes in een zak en plet ze met een deegroller om ze tot poeder te reduceren

  • Doe de gesmolten boter in het zakje en schud het zodat het in contact komt met het oreo-poeder.

  • neem een ovenschaal en doe drie eetlepels van dit mengsel op de bodem, waarbij je het goed egaliseert met een lepel.

  • voeg nu de room toe in de kom met de oreo-room en begin te kloppen met de garde

  • als het mengsel stevig is, doen we het in de ovenschaal en bestrooien het met de overgebleven oreohagel.

  • Die van ons is klaar voor de kaarsjes!

Waarmee combineer je een chocoladetaart?

Voor kinderen zijn er verschillende opties van . Een goede keuze is melk, omdat die goed samengaat met chocoladetaart en ook calcium en andere belangrijke voedingsstoffen levert.

Anders kun je kiezen voor vruchtensap, een zoet en natuurlijk alternatief voor melk, wat een goede keuze kan zijn voor kinderen die liever melk of warme chocolademelk drinken.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.