Dranken

Peren Smoothie Recycling Recept

414views

Dit is een geweldig recept voor het hergebruiken van restjes peer, perfect als de peren al een paar dagen oud zijn en bederven omdat ze te rijp zijn.

Smoothies verschillen van de bekendere milkshakes of milkshakes omdat ze op basis van melk zijn. Om het drankje lichter te maken, is in dit geval besloten om iets als rijst-, soja- of amandelmelk te gebruiken. Dit is net zo goed een suggestie als het idee om peren te gebruiken. Je kunt ook je favoriete fruit gebruiken en verschillende soorten fruit combineren, zoals perzik en aardbeien, appel en banaan, abrikozen en perziken.

Ik raad aan om het direct na bereiding te consumeren, zodat het gemengde fruit niet oxideert door contact met lucht.

Peer smoothie recept

  • twee
  • 400 ml plantaardige melk
  • 20 gram agavesiroop

Om het te bereiden, begin je met het grondig wassen van de peren. Snijd ze doormidden en vervolgens in partjes. Verwijder het klokhuis, de pitten en het steeltje en snijd het fruit vervolgens in blokjes zonder de buitenste schil te verwijderen. Doe de peren in een blender en voeg de plantaardige melk en agavesiroop toe. Mix tot een gladde en homogene massa. Doe de smoothie in een glas en geniet.

De plantaardige melk die je kunt gebruiken is naar keuze: rijst, haver, kamut, spelt, soja, enz.

Lees ook

FOTO BRON:

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.