Nagerecht

Suikervrij, ei- en melkijs, klaar in 1 minuut: eenvoudig dessert met twee ingrediënten

173views

Als je overal op zoek bent naar een geldig recept om te maken, dan heb je het eindelijk gevonden. Je zult het leuk vinden als nooit tevoren.

Een suikervrij ijsje

Als je aan ijs denkt, kun je over het algemeen een aantal basisingrediënten niet uitsluiten, waaronder bijvoorbeeld de eigen ingrediënten.

Meestal is het juist een element dat niet mag ontbreken in een dessert van deze aard. U moet echter weten dat het bestaat.

Dit is precies de voorbereiding die we u hieronder willen laten zien en die u, eenmaal ontdekt, waarschijnlijk nooit meer zult vergeten.

Aan de andere kant is het niet alleen een heel lekker ijsje, maar ook nog eens eenvoudig te maken en je zult er een aangenaam resultaat mee bereiken.

In het bijzonder maakt het recept dat we voorstellen gebruik van enkele gemeenschappelijke ingrediënten die goed bij elkaar passen. Dus als u dat heeft gedaan, kunt u al aan de slag gaan. Laten we daarom geen kostbare tijd meer verspillen en kijken wat de snelle procedure is die we moeten volgen.

Banaan- en cacao-ijs

Banaan- en cacao-ijs

Trefwoorden Banaan- en cacao-ijs

Instructies

  • Leg eerst twee bananen in de vriezer om te bevriezen.

  • Schil vervolgens de twee bananen, snijd ze in rondjes en doe alles in een blender.

  • Voeg vervolgens twee royale eetlepels cacaopoeder toe en mix tot een glad mengsel ontstaat.

  • Het bananen- en cacao-ijs is klaar om van te genieten. Serveer het in twee hoge glazen.

Drink om te combineren met banaan- en cacao-ijs

De , zoals je hebt gemerkt, wordt echt in vijf minuten bereid, en bovendien met behulp van twee eenvoudige ingrediënten.

Kortom, in dit geval heeft u, zelfs als u geen ervaren banketbakker bent, geen plausibel excuus om dit niet te maken.

Aan de andere kant is er misschien geen eenvoudiger recept dan dit, en om deze reden zou het zonde zijn om het niet in de praktijk te brengen.

Op dit moment vraagt ​​u zich misschien ook af of het mogelijk is om een ​​geschikt exemplaar te combineren om samen met dit heerlijke ijs te serveren.

In dit geval kan het ideaal zijn om een ​​versterkte wijn te kiezen die goed past bij het soort dessert dat we hebben voorgesteld. U kiest dus bijvoorbeeld voor .

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.