Keukengeheimen

Welk keukengerei is een must om te koken als een chef-kok?

398views

Als je gepassioneerd bent door koken of graag een
perfecte, gepatenteerde chef-kok wilt worden, dan is het rijk van keukengerei
keuken ons magische universum.

Net als op de markt is de enorme verscheidenheid aan producten die je onder handen kunt nemen bijna oneindig, ieder van ons heeft zijn eigen apparaten en zijn eigen voorkeuren.

Sommige apparaten ken je niet eens als je begint met koken, andere vormen de basis om heerlijke creaties op tafel te zetten, van voorgerecht tot dessert. Ik heb zeker mijn favorieten die niet gemist kunnen worden en altijd klaar staan voor gebruik, maar ik geef toe dat ik in het begin ook niet alles tot mijn beschikking had.

Dus wat zijn de must-have keukenhulpen op ons werkblad? Hier komt la ons te hulp!

Keukengerei: kwaliteit tegen lagere prijzen

  • zeker een van de weinige gebruiksvoorwerpen die we denken nodig te hebben, en toch, naar mijn mening, een van de meest populaire. In een handomdraai kun je groenten snijden voor de meest uiteenlopende bereidingen, van hartige taarten tot eenvoudige groenten in een koekenpan of zelfs de veelgeprezen om aan kinderen aan te bieden in plaats van pasta en ze groenten te laten eten zoals ze zeggen met ‘bedrog’.
  • De zogenaamde ‘minipimers’ zijn niet allemaal hetzelfde. Een goede complete set is er een zoals die van , een echt onverwoestbaar merk, compleet met verwisselbare accessoires, ideaal voor eenvoudig mengen, maar ook voor kneden, kloppen om zoete of hartige gerechten te maken bij elke gelegenheid.
  • Een geweldig accessoire als we vlees- of visliefhebbers zijn, als we diners willen organiseren en onszelf niet willen misvormen. Het materiaal waarvan het is gemaakt, zorgt ervoor dat de warmte goed wordt verdeeld, zodat het voedsel in alle delen perfect gaar wordt en het vet in de speciale gleuven kan druipen.
  • Wie zegt dat conserven of een goede spaghetti niet thuis gemaakt kunnen worden? Ze biedt haar klanten deze prachtige wijnpers aan, waarmee je bessen kunt persen, pletten en persen. Uitstekend geschikt om thuis likeuren, schnaps en sterke dranken te maken.
  • Een bijna onmisbaar accessoire als we zelf heerlijke hamburgers willen maken of een zelfgemaakte passata of saus om het hele jaar door te bewaren.
  • ideaal voor wie het graag vers houdt om bijvoorbeeld uitstekende tagliolini met paddenstoelen te maken of zelfs cappelletti in bouillon met een vlees- of hamvulling.
  • Deze twee keukenhulpjes zijn onmisbaar voor wie thuis graag koekjes maakt, de koekjestrommel is handig om de bereidingstijd te verkorten en koekjes te maken zonder de oven aan te hoeven zetten en ook handig om wafels te maken, terwijl je met de koekjesvormen verschillende vormen koekjes kunt maken die ideaal zijn voor elke gelegenheid.

Ik heb de potten en pannen of het keukengerei zoals messen, vleesscharen, opscheplepels, snijplanken en dergelijke niet opgesomd, omdat ze de basis vormen voor een keuken met het absolute minimum dat nodig is om zelfs maar een bord pasta te koken. Ik heb de keuze van het keukengerei gebaseerd op het keukengerei waarmee je heerlijke recepten kunt maken, maar ook voor het maken van conserven, zelfgemaakte of andere culinaire lekkernijen die je tot een echte chef-kok in je thuiskeuken kunnen maken.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.