Bruikbare tips

Zangeres Dua Lipa onthult haar favoriete gerechten: één product dat ieders aandacht verdient

106views

Een van ’s werelds grootste popsterren is een echte foodie, zoals ze onthulde in een interview op de Dish podcast. Naast het praten over haar favoriete gerechten of producten, genoot ze ook van een steakdiner met veel groenten.

“Ik ben geobsedeerd door eten,” zei ze aan het begin van de aflevering, “Als ik ergens kan gaan eten, verschillende dingen kan proberen en wijn kan drinken, dat is mijn droom.”

Naast snelle vragen over haar favoriete chips (het antwoord was Walker’s garnalencocktailsmaak) en haar favoriete pasta (spaghetti), vertelde de ster over het eten dat ze in haar dagelijkse routine opneemt, inclusief haar eetgewoonten tijdens de tournee.

Met haar Albanese wortels is Dua Lipa een fan van de mediterrane keuken, dus tijdens het tourseizoen houdt ze het bij vleesgerechten met veel groenten. Maar naast biefstuk is een van haar favoriete eiwitbronnen het plantaardige ingrediënt linzen.

“Ik hou van linzen. Ik ben schuldig aan het kopen van verpakte en gekookte linzen omdat het gewoon sneller gaat,” geeft Dua Lipa toe.

Ze geeft aan dat linzen de meest voorkomende toevoeging aan haar salades zijn.

En terecht, want linzen zitten boordevol voedingsstoffen, met 16 gram vezels en 18 gram eiwitten in één kopje. Het is niet alleen een vullend en gezond ingrediënt dat je kunt toevoegen aan salades, soepen en stoofschotels, maar het is ook een kosteneffectieve optie die niet duur is en je lang in je voorraad kunt bewaren. Hoewel Dua Lipa het jammer vindt dat ze ze kant-en-klaar koopt, kan ze er gerust op zijn dat ze dezelfde voedingswaarde hebben als droge.

Bij deze gelegenheid raden we je aan een paar recepten met linzen te proberen: , of .

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.