Dranken

Bordeaux in een blikje: voorbereiden op innovatie

85views

Innovatie in het hart van verandering

We maken deel uit van een tijdperk waarin het jaar waarin je geboren bent je classificeert met een aanduiding. Als je niet met je tijd meegaat, word je beschouwd als een ‘Boomer’. En het kan echt moeilijk zijn om alle veranderingen en innovaties van de afgelopen tijd bij te houden. Denk maar aan hoe de geboorte van het internet alles heeft veranderd. Was vroeger papier de belangrijkste verspreiding van informatie, tegenwoordig reist de wereld van informatie over het internet. De snelheid waarmee informatie of een advertentie kan worden verspreid is veel praktischer en Maar sommige mensen denken nog steeds dat het nodig is om tradities in stand te houden en dit houdt hen tegen omdat de wereld vooruit gaat en wij achterlopen.

Daarom is het nodig om ons aan te passen aan deze nieuwe levensstijl en te ‘rennen’ om er eerder te zijn dan anderen of gewoon om aan te komen. Laten we eens nadenken over het feit dat vandaag de dag een zo triviaal recept als dat van de een werelddag is geworden. Beurzen en evenementen die ermee te maken hebben zijn wijdverspreid en worden praktisch elke week gehouden. Maar stel je voor dat je ze op papier zou verspreiden, dan zouden er weinig of geen bezoekers zijn. Aan de andere kant kan zo een groot aantal enthousiastelingen worden bereikt. De evolutie van de keuken, de sociale wereld, enz. kan worden beschouwd op. Precies daarom denken we aan de opkomst van producten die gemakkelijker te vermarkten en te verkopen zijn, waardoor ze vooral toegankelijk worden voor de jongsten, die de toekomst zijn.

Bordeaux in een blikje

Als het waar is dat ze de toekomst zijn, betekent dit dat we op de een of andere manier moeten wennen aan het idee van iets nieuws. Iets dat de ideologie die we hebben over traditie overhoop gooit en leidt tot de geboorte van producten die anders zijn of misschien wel hetzelfde, maar op een compleet nieuwe manier verkocht en bewaard worden. The heeft dit thema bedacht door iets heel gewaagds voor te stellen. Een met een , net als die van Coca-Cola, maar dan met “” erop geschreven. Nu is het thema van innovatie natuurlijk erg gevoeld en tegengewerkt, maar dit kan een echte belediging lijken voor liefhebbers van traditie.

Het is algemeen bekend dat wijn voor fijnproevers is en strikt in Maar hoewel dit waar is, mogen we ook niet vergeten dat sommige industrieën ons een, net als melk. Laten we even nadenken, zelfs melk werd ooit uitsluitend in glas verkocht, maar tegenwoordig zijn we gewend geraakt aan plastic of kartonnen flessen. Als dit mogelijk is voor andere dranken, waarom kan het dan niet voor wijn? Uiteindelijk zou het blikje het veelvoudige en gelijkmatige maken. We zouden geen fles van 750 ml hoeven te kopen, maar kunnen volstaan met een blikje dat iets groter is dan een glas. Laten we er even over nadenken, de provocerende cover van de is tenslotte geen slecht idee.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.