Dranken

Cocktailjuwelen: een juweel om op te drinken

111views

Design Week

In de week sinds . Een week gewijd aan de waardering van kunst en lokale schoonheid, cultuur en lekker eten. Alles gehuld in een sluier van elegantie, design en vakmanschap. De bedenker van dit evenement is , architect en manager van de Amerigo Concept Store, samen met de medewerking van de .

Tijdens het evenement werden alle boetieks, restaurants, bars en gelegenheden in de omgeving omgetoverd tot kleine kunstgalerieën. In de verschillende boetieks en ruimtes werden een aantal exclusieve werken van de jonge kunstenaar tentoongesteld. De boetieks en bars sloten zich aan bij het ontwerpidee en creëerden specifieke gerechten en drankjes die goed lokaal eten in gastronomisch formaat konden laten smaken. De gelegenheid op Piazza Duomo was geen uitzondering en bedacht een juweel van een drankje voor de gelegenheid.

De cocktailjuwelen

Ter voorbereiding op het evenement boden de verschillende locaties gerechten en drankjes aan die behalve qua smaak ook qua design exclusief waren. Vaak brachten eenvoudige ingrediënten die op een bepaalde manier werden gepresenteerd de visuele ervaring naar een nog hoger niveau. Dit was het geval in het restaurant, dat voor de gelegenheid een cocktail creëerde. De barmanager van het locare was de jonge vrouw die een drankje wilde creëren dat het kunstwerk dat in hun zaak was opgehangen op de een of andere manier zou verheffen. Het kunstwerk bevatte kleuren die naar groen neigden en onmiddellijk na het bewonderen van dit prachtige werk, wat is er beter dan een ?

De jonge barmanager wilde daarom een juweel van een cocktail creëren die het tentoongestelde werk zou eren, maar tegelijkertijd het beste de . Daarom creëerde ze het drankje “” (het juweel) dat in prachtige groene tinten is, net als het tentoongestelde kunstwerk. De ingrediënten zijn 3 en doen denken aan de geuren en smaken van de lente: . De cocktail wordt geserveerd in een cocktailglas met een centrale koepel en een drankje met een zachtgroene kleur, precies gegeven door de natuurlijke kleuren van de gebruikte ingrediënten.

Stel je voor dat je in de bar zit en van dit juweeldrankje nipt met een adembenemend uitzicht op de Duomo. Voel je je al niet ondergedompeld in de plaatselijke architectuur, kunst en cultuur?

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.