Keukengeheimen

Het gloednieuwe Cantina Chicken-menu van Taco Bell is eindelijk hier

441views

Het gloednieuwe Cantina Kipmenu van Taco Bell is eindelijk hier

Als bedenkers van de term “vierde maaltijd” (de legendarische maaltijd tussen diner en ontbijt) staat Taco Bell al lang bekend als een fastfoodmerk dat veel waarde hecht aan snacken tot laat in de avond. Toch probeert elke restaurantketen uiteindelijk verder te kijken dan zijn vertrouwde omgeving en Taco Bell is niet anders. Daarom onthult het bedrijf nu eindelijk zijn nieuwe Cantina Chicken-aanbod na een aankondiging eerder dit jaar, volgens een persbericht dat is gedeeld met Daily Meal.

Misschien wel het meest verrassend is dat het menu een aantal ingrediënten bevat die nieuw zijn voor de keten, die vaak dezelfde hoofdingrediënten in nieuwe en interessante verpakkingen verwerkt (zo erg zelfs dat The Onion er ooit een satire over heeft gemaakt). Deze toevoegingen beperken zich niet alleen tot sauzen, maar ook tot items als paarse kool, pico de gallo en avocado verde salsa.

Alles bij elkaar bevat het Cantina Chicken menu vijf nieuwe items. De Cantina Chicken Crispy Taco en Cantina Chicken Quesadilla zijn op 14 maart beschikbaar voor Taco Bell Rewards leden, terwijl op 21 maart iedereen er toegang toe krijgt – samen met de Cantina Chicken Soft Taco, de Cantina Chicken Burrito en de Cantina Chicken Bowl.

Speciale kip vormt de basis van alle nieuwe menu-items

Elk item op het menu begint met hetzelfde uitgangspunt: Cantina Chicken, een langzaam geroosterde kip bereid met kruiden zoals knoflook, ui en verschillende soorten chili. Van daaruit vertakt elk gerecht zich in zijn eigen richting. De Cantina Chicken Crispy Taco kost $2,99 en wordt geleverd met romige jalapeñosaus en een mengsel van drie kazen. Hij is ook bedekt met een laagje gegrilde kaas aan de buitenkant – net als de Cantina Kip Quesadilla, die romige chipotlesaus bevat en voor $6,49 wordt verkocht.

Voor degenen die de voorkeur geven aan malsheid boven knapperigheid, is er de Cantina Chicken Soft Taco ($2,99) met sla, paarse kool, kaas en pico de gallo; de Cantina Chicken Burrito ($5,99) heeft een dubbele portie vlees, veel van dezelfde dingen als de taco, plus avocado ranch saus en romige chipotle saus. De Cantina Chicken Bowl ten slotte kost $7,99 voor laagjes rijst, zwarte bonen, sla, paarse kool, kaas, zure room, pico de gallo, guacamole en avocado-ranchosaus. Alle nieuwe menu-items worden geserveerd met avocado verde salsa; de quesadilla wordt ook geleverd met zure room en guacamole.

Dit is gewoon de nieuwste poging van Taco Bell om fastfood te vernieuwen, net als de . De tijd zal leren of de Cantina Chicken menu-items permanent blijven of verdwijnen zoals de lang verloren gewaande .

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.