Keukengeheimen

Hoe maak je een afkooksel van psylliumzaden klaar om afscheid te nemen van constipatie

171views

Last hebben van constipatie is zeker onvoorstelbaar, gênant en vooral saai. Gelukkig, er is een natuurlijk middel dat hierbij helpt. Met deze infusie van psylliumzaden kun je afscheid nemen van constipatie.

De voordelen van psyllium

Bij darmproblemen zijn er verschillende probiotica en meerdere. Maar deze oplossingen zijn niet nuttig als ze eenmaal op de lange termijn worden toegepast, omdat het lichaam er heel snel aan went. Het is erg belangrijk om een ​​natuurlijke oplossing te vinden om de gezondheid te verbeteren. Orale remedies kunnen de darmen verbeteren. Laten we samen dit brouwrecept ontdekken dat zeker zeer gunstig zal zijn voor ons lichaam. Het helpt dit onaangename gen te elimineren of te beperken.

Laten we eerst eens kijken wat psyllium is. Dit zijn zaden van een kruidachtige plant genaamd Palantago Psillium die alleen voorkomt in Iran, Pakistan, India en de Verenigde Staten.. Het is zeer gunstig voor de gezondheid. Het helpt om vloeistoffen uit de darmen terug te roepen door de darminhoud op te zwellen en uit te zetten. Wat de evacuatie veroorzaakt. Zeg vaarwel tegen constipatie, want nu kunt u zelf het brouwsel verzinnen dat dit zal oplossen.

Zeg vaarwel tegen constipatie met dit psylliumzaadafkooksel

Het maken van dit recept is niet moeilijk. Het lijkt misschien zelfs belachelijk en oppervlakkig om de bereidingswijze op te merken. Echter, het is belangrijk om de infusietijd niet te vergeten. Laten we nu beginnen met onze voorbereiding. Hiervoor nemen we een pan en voegen een kopje water toe. Zet onze dan op het vuur. Voeg zodra het kookt de zaden of psyllium toe.

De hieronder weergegeven doses zijn de doses die slechts voor één persoon geschikt zijn. Maar als je voor meerdere personen kruidenthee wilt maken. Of als je het wilt bewaren om op te warmen, zal het recept anders zijn. Vervang gewoon de hoeveelheid water, namelijk 1 kopje tot 1 liter, en 1 theelepel zaden. Dat is ongeveer 30 tot 40 gram waard. Kook ons ​​brouwsel gedurende 4 minuten op laag vuur. Zeef vervolgens de zaden en giet de kruidenthee in een glazen beker of fles.

Het is mogelijk om gedurende de dag 2 tot 3 kopjes van onze kruidenthee te drinken. Maar er moet rekening mee worden gehouden dat hoe meer de zaden in het water blijven, hoe meer de slijmstoffen die gunstig zijn voor de darmtransit worden geactiveerd. Je kunt ze daarom een ​​nacht laten staan.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.