Keukengeheimen

Met de kaarsentruc heb je het hele jaar door verse komkommers

173views

We kunnen er niet altijd een paar bij de hand hebben, dus juist om deze reden is het tijd om een ​​onfeilbare techniek te leren kennen om ze het beste te behouden.

Komkommers: lekker en veelzijdig

Ze zijn zeker zeer wijdverspreid en worden zowel in de mediterrane gastronomie als in vele andere gebruikt. Aan de andere kant zijn deze specials zeer veelzijdig in de keuken, aangezien ze namelijk op verschillende manieren geconsumeerd kunnen worden.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ze te maken en zijn ze bovendien een uitstekend ingrediënt voor het maken van diverse lekkere gerechten. Vergeet niet dat ze bovendien absoluut heerlijk zijn, op smaak gebracht met slechts een scheutje olijfolie en een snufje zout en zwarte peper.

Bovendien wordt het vaker wel dan niet gekozen door degenen die een caloriearm dieet volgen, omdat het een . Bovendien wordt het, als het met de schil wordt gegeten, zelfs wat de goede werking van de darm bevordert.

Omdat komkommers echter vooral tot september worden geoogst, is het goed om te weten wat de meest effectieve manier is. Hier is dan de procedure, stap voor stap.

Methode voor het conserveren van komkommers

Komkommer opslag

Domein voedsel behoud
Trefwoorden Komkommer opslag

Apparatuur

  • 2 glazen potten

  • 2 kaarsen

Instructies

  • Was en droog de komkommers eerst goed met absorberend papier.

  • Neem vervolgens twee glazen potten van ongeveer 3 liter en plaats de komkommers erin, zonder echter naar boven te reiken, en plaats ze zo dat er in het midden een lege ruimte overblijft.

  • Plaats nu een ongeparfumeerde kaars in de lege ruimte. Om het aan de bodem te laten hechten, snijdt u het daarom doormidden en steekt u een aangestoken lucifer door het onderste gedeelte. Steek de kaarsen aan.

  • Plaats het deksel erop en zorg ervoor dat de kaars niet uitgaat. Sluit de pot hermetisch af. De kaars gaat uit als de zuurstof in de pot op is.

  • Komkommers kun je een heel jaar bewaren.

Wat te combineren met verse komkommers

I, die je het hele jaar door tot je beschikking hebt, kan je in de keuken erg goed van pas komen bij het bereiden van diverse recepten.

Sterker nog, naast uitgebreidere gerechten kun je deze bijzondere groenten ook prima combineren met een handjevol, waardoor er een smaakvolle salade ontstaat. Als je wilt, kun je echter ook een interessant exotisch tintje geven, door ze bijvoorbeeld te combineren met goden.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.