Dranken

PurAqua gearomatiseerd water van Aldi is een kopie van Sparkling Ice

430views

De goedkope supermarktketen Aldi staat erom bekend dat ze heel wat namaakproducten van bekende merken verkopen voor slechts een fractie van de prijs. Van sommige van deze producten hebben veel Aldi-shoppers toegegeven dat ze ze liever hebben dan de echte. Terwijl veel snacks zijn geprezen voor hun gelijkenissen, is er een Aldi-drankje dat wordt vergeleken met de fruitige dranken van het merk Sparkling Ice.

maakt reclame voor zes verschillende smaken PurAqua Sparkling Frost Water: Roze grapefruit, sinaasappel-mango, limonade, kersenlimonade, ananas-kokosnoot en zwarte framboos. Sommige Aldi shoppers hebben ook een drankje met perziknectarinesmaak gevonden. Dit zijn toevallig dezelfde smaken als die van het merk Sparkling Ice en de twee dranken lijken op een paar verschillende manieren op elkaar.

Beide sprankelende gearomatiseerde waters zijn gezoet met sucralose en hebben een bruisende waterbasis met natuurlijke fruitsmaken. Daarnaast zijn beide dranken verpakt in plastic flessen van 17 oz. Een groot verschil tussen de twee is echter de prijs.

PurAqua drankjes zijn vergelijkbaar voor de helft van de prijs

Zoals wel vaker het geval is met de dupes van de supermarktketen, zijn de kosten per Aldi winkel verschillend, maar een flesje van dit drankje kost meestal tussen de 49 en 69 cent. Ter vergelijking, Sparkling Ice kost over het algemeen een dollar en wat kleingeld – soms zelfs meer, afhankelijk van waar de fles wordt gekocht. Over het algemeen is de dupe van Aldi dus ongeveer de helft goedkoper dan het merkdrankje.

Zelfs het aantal calorieën is vergelijkbaar tussen de twee drankjes. Sparkling Ice geeft aan dat zijn drankjes vijf calorieën per flesje bevatten. Sparkling Ice geeft ook aan dat een flesje van 17 gram een volle portie is en dat het hele drankje maar vijf calorieën bevat.

De vergelijking is door veel gebruikers van sociale media opgemerkt. Terwijl sommigen vonden dat de PurAqua producten identiek smaakten aan het merk, waren anderen het daar niet mee eens – sommigen suggereerden dat de versie van Aldi zelfs beter smaakte.

Wat vinden mensen van de Sparkling Frost drankjes?

Sparkling Frost drankjes hebben lof gekregen op sociale media. zei over de kersen limoen smaak: “Het is een van de beste drankjes die ik heb gehad!” merkte op dat de zwarte framboos variant zo populair lijkt te zijn dat het vaak niet op voorraad is in de winkels.

Anderen waren het ermee eens dat hoewel de drankjes op elkaar leken, ze toch een voorkeur hadden voor een van de twee. “Ik ben verslaafd aan de cherry lime,” schreef . “Het is beter dan het merk.”

Sommigen vonden de smaak van de drankjes echter helemaal niet lekker. Een van hen was het in een commentaar niet eens met de beweringen over de gelijkenis en schreef: “Smaakt helemaal niet naar Sparkling Ice! Kon deze niet eens opdrinken, zo slecht waren ze!” Toch bleven anderen de drankjes prijzen en de twee met elkaar vergelijken.

Als je een paar dollar wilt besparen op een sprankelend, fruitig drankje, dan zijn de Sparkling Frost drankjes van Aldi een goede vergelijking met de Sparkling Ice smaken. Als je een fan bent van de Aldi-variant, kun je gelukkig het hele jaar door kiezen.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.