Dranken

Wat zijn kant-en-klare cocktails en waarom zijn ze zo populair?

98views

Carpano Dranken

Er is een historisch vermoutmerk uit Turijn dat voorgemengd wordt verkocht in handige flesjes van 100 ml. Je kunt ze kopen in de officiële e-shop voor €4,50 per stuk.

Open ze gewoon en serveer ze gekoeld of met ijs.

Commixtio

De premixen worden gemaakt in Puglia en zijn in totaal 9 recepten van grote klassiekers: van Boulveardier tot Hanky Panky, van Vodka Sour tot Cosmpolitan. Ze kunnen besteld worden op hun officiële website en komen thuis in dozen van 6 assorti voor een prijs van 48€ of meer, afhankelijk van de gekozen modellen.

Over Wizard Drinks

De tovenaar van de naam is de Turijn, beschermheer van de Casamago bar en ook van Magorabin. Uit zijn grote passie voor de wereld van de mixologie komt dit project voort: kant-en-klare cocktails (Milano-Torino, Vesper Martini, Boulevardier en Negroni) in glazen flessen van 500 ml. Ze kunnen online worden gekocht op de officiële website. Absolute sterke dranken zoals witte en rode Vermouth, gin, wodka, bitter en amaro zijn ook te koop.

Drink het

Ze zijn er in twee formaten (100 ml en 500 ml). De populairste zijn er allemaal en ze zijn erg lekker. Het idee komt van het duo Emanuele Broccatelli e Valeria Bassetti.

Drype

De drankjes van dit merk zijn anders dan de drankjes die we je tot nu toe hebben aangeboden, omdat ze worden en moeten worden opgelost in water en vervolgens gedronken. Het idee komt van een start-up bedrijf geleid door het trio Lucia Marrocco, Thomas Bottalico en Massimo Pierdomenico. De meest interessante van hun drankjes is de , gemaakt met tonkaboon gin verbinding, roze grapefruit en roos tonic.

Farmacia dei Contenti

Ontstaan uit Farmacia dei Sani, een bekend restaurant in Lecce, gespecialiseerd in creatieve mixen. We raden je aan de Negroni Entropico op hun site te proberen of zelfs te bestellen.

Het bijzondere aan hun mixen is dat ze worden gerijpt in terracotta amfora’s voordat ze worden gebotteld.

Gucci tuin 25

Voor liefhebbers van high-end, verfijnde en dure kant-en-klare cocktails raden we zeker Negroni’s Mémoire van Martina Bonci aan. De fles, super exclusief en verfijnd, evenals de gele kartonnen verpakking, is 500 ml en kost €148.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.