Dranken

Zuiverende kruidenthee voor na Pasen, vermindert maagklachten: snelle verlichting

338views

Wat te doen na de paasbui

Zeker de dag na Pasen of Paasmaandag is het aan te raden om minstens een stevige wandeling van twee uur te maken. Vasten is absoluut verkeerd, het is beter om de voorkeur te geven aan seizoensgebonden, bladrijk, wit vlees en snoep, suikerhoudende frisdranken, gezuurde producten en pasta te vermijden, maar vooral een rood licht te werpen op de restjes van de tafel van de dag ervoor.

Als het gevoel van een opgeblazen gevoel, zwaarte en misselijkheid je kwelt, is ons advies om de superkrachtige We hebben het niet over kamille of de gebruikelijke venkel of paardenbloem kruidenthee, maar eerder een

Hoe maak je een drainerende en zuiverende kruidenthee voor na de vakantie?

Nadat je het water aan de kook hebt gebracht, voeg je een schijfje citroen, een schijfje gember en een muntblaadje toe. Blijf vervolgens 10 minuten koken op een laag vuur. Als dosering 1 liter water, 10 blaadjes munt, 50 g verse gember en 1 biologische citroen.

Als je een extra touch wilt, voeg dan een theelepel honing of een beetje gemalen chilipeper toe.

Andere kruidentheeën om te proberen voor zuivering

Als je andere zuiverende en digestieve kruidentheeën wilt proberen omdat je de thee met munt, citroen en gember niet lekker vindt, kun je de thee met ontstekingsremmende en krampstillende werking proberen, d.w.z. deze is uitstekend als je last hebt van maagpijn, misselijkheid, een opgeblazen gevoel en een zwaar gevoel na een eetbui.

Je kunt het ook twee keer per dag innemen met kurkuma, cayennepeper en citroen, of met een theelepel honing. Ze zijn allemaal geweldig voor het vergemakkelijken en stimuleren van de spijsvertering, het verminderen van irritatie in de maag en het verlichten van een opgeblazen maag.

Vergeet niet de beroemde kruidenthee met honing te drinken, die de spijsvertering bevordert, een gevoel van mentaal en fysiek welzijn geeft en de slaap verzacht.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.