Dranken

Puccini cocktail: het lekkerste drankje van het seizoen

149views

De Puccini-cocktail

Op het eerste gezicht kun je niet anders dan verrukt zijn over de schoonheid van deze cocktail. Fel oranje kleur met mooie bubbels die het zo licht en mooi maken om naar te kijken. Bovenop zit er een die een unieke en prikkelende, maar toch overweldigende geur achterlaat. We hebben het over de, ongeveer 80 jaar geleden geboren ter ere van de beroemde Italiaanse componist . Uitzoeken wie het recept heeft gemaakt is een beetje ingewikkeld, want er zijn mensen die het op verschillende plaatsen en bij verschillende barmannen plaatsen. We beperken ons dus tot het begrijpen hoe het wordt bereid en ter ere van wie.

Giacomo Puccini is een van de beroemdste Italiaanse componisten, wiens werken nog steeds weerklinken in theaters over de hele wereld. Dit zijn slechts enkele van zijn opera’s die mensen nog steeds aan het dansen brengen en ballet creëren. Er zijn 2 eenvoudige ingrediënten voor nodig die, in de juiste verhouding gecombineerd, een ware symfonie van geuren en smaken creëren. Ideaal is om van te genieten met een van de prachtige werken van de meester op de achtergrond. De benodigde ingrediënten zijn in essentie Het is essentieel dat het sap vers is, maar tijdens piekperiodes kunnen we het sap ook invriezen in ijscontainers (bijvoorbeeld blokjes) zodat het het hele jaar door gebruikt kan worden.

Puccini cocktail recept

Ingrediënten

  • 8 cl mandarijnsap
  • 16 cl champagne of prosecco
  • 2 mandarijnenschil (zonder wit gedeelte)

Instructies

  • Voor optimaal succes zet je de glazen om te koelen in de vriezer.

  • We extraheren het sap uit de mandarijnen met een sapcentrifuge.

  • We schenken 4 cl mandarijnsap in goed gekoelde glazen.

  • Vervolgens schenken we er 8 cl champagne (voor optimaal succes) of prosecco in.

  • We mengen voorzichtig.

  • En tot slot garneren we met een schijfje mandarijnenschil.

  • Onze Puccini cocktail is klaar om gedronken te worden.

Accompanimenten

Een fruitige cocktail zoals deze is geweldig om te combineren met een ideale cocktail, bijvoorbeeld. Hij is ook uitstekend in combinatie met of. Als je het daarentegen liever als afsluiting van een maaltijd serveert, is de perfecte combinatie zeker met citrusdesserts, die niet ingewikkeld hoeven te zijn. Een uitstekende combinatie zou de zijn, die in een handomdraai kan worden bereid. Maar het gaat ook goed samen met eenvoudige . Je moet het gewoon proberen om de perfecte combinatie te vinden.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.