Bruikbare tips

S. Vaitulionis raadt een recept aan voor kwarkpasta: je zult niet naar de winkel willen kijken

45views

Smeerkaas

Je hebt nodig:

  • Korrelige kwark
  • Zongedroogde tomaten
  • Ingemaakte jalapenos
  • Poro
  • Uienbladeren
  • Zonnebloem spruiten
  • Olijfolie
  • Zout en je favoriete kruiden

Doe de kwark, zongedroogde tomaten en ingemaakte jalapenos in een blender.

Snijd de prei en uien fijn. Zout naar smaak. En laat het een minuutje rollen, tot het “mengt”.

Breng op smaak met olijfolie en je favoriete kruiden. Ik voeg hier toe a la Japanse 7-kruidenmix en zonnebloemspruiten voor frisheid.

Ik vind deze spread perfect met biologisch en volkoren bloemloos brood, dat zelfs een kind kan bakken. Je giet kokend water over het mengsel, wacht tot het opzwelt en bakt het ongeveer een uur. Dit is een gezond en lekker broodbeleg-idee voor het ontbijt!

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.