Dranken

De nieuwe van kleur veranderende gin gemaakt in Brianza

155views

De gin die van kleur verandert

We kennen het allemaal al tientallen jaren volgens de gebruikelijke techniek. In feite heeft zelfs de klassieke versie van dit drankje een van zijn componenten. In de klassieke versie zijn er twee hoofdingrediënten: , wat resulteert in een drankje zonder kleur. In dit geval beginnen we echter met een , die precies op . De gin in kwestie is het product van . Het distillaat heeft een zeer intense blauwe kleur, die op zichzelf al zeer onderscheidend is, maar wanneer het in contact komt met het tonicwater verandert het op magische wijze van kleur.

Vanuit het intense blauw krijgt de drank dus een . De kleurverandering doet enigszins denken aan de magische kleurverandering van de jurk van (Doornroosje) tijdens haar bal met prins Philip. Een gintonisch symbool van vrouwelijkheid dat werd geboren uit een blauwe kleur, die zeer gevoelig is voor en daarom gemakkelijk van kleur verandert. Maar hoe is het idee voor dit distillaat ontstaan? Laten we de geschiedenis ervan ontdekken.

Het verhaal

Het begint allemaal met een bloem , van de Eigenlijk hebben we het al over deze bloem gehad toen we de . We hebben het over de , ook wel bekend als Deze bloem in infusie geeft zijn natuurlijke kleur vrij, maar reageert gemakkelijk op . En dat is precies de reden waarom ze op magische wijze van kleur verandert als ze ingrediënten met een lage ph-waarde tegenkomt, zoals tonic of zelfs citroensap. van deze gin komt juist van deze bloem, die clitoria ternatea wordt genoemd vanwege haar vorm.

En het is om dezelfde reden dat de gin . Kortom, in haar vrouwelijkheid, schoonheid en lichamelijkheid. Het idee werd geboren in 2020 en was een groot succes. Zozeer zelfs dat het de . Het is genoemd: . Maar wat maakt deze gin zo populair? Zijn magische kleur zeker, maar ook zijn botanische noten. De blauwe vlinderbloem zorgt voor de magie, maar geeft ook unieke sensorische noten aan het distillaat. Het enige wat je hoeft te doen, is de gin uitproberen om in vervoering te raken van zijn unieke smaak en magische kleuren.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.